Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Rusia a ucis aproape 10.000 de oameni, dintre care 3.800 de civili, in loviturile aeriene din Siria (ONG)
4:27:38 AM
Rusia a ucis peste 9.300 de oameni, dintre care 3.800 civili, de la inceputul campaniei sale de lovituri aeriene in Siria, in urma cu un an, pentru a-si sustine aliatul, presedintele Bashar al-Assad, a afirmat vineri ONG-ul Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP.


Vineri este ultima zi in care romanii mai pot dona pentru Cumintenia Pamantului
4:24:00 AM
Vineri este ultima zi in care romanii mai pot dona pentru achizitionarea de catre statul roman a sculpturii Cumintenia Pamantului, realizata de Constantin Brancusi. Pentru achizitionarea operei, Guvernul a alocat deja 5 milioane de euro, insa mai este nevoie de 6 milioane de euro din donatii. Pana acum s-au strans din donatii circa 1 milion de euro.

  • Doneaza prin SMS la numarul de telefon 8833 sau online pe https://www.brancusiealmeu.ro/#doneaza


Primarul sectorului 3, Robert Negoita, la DNA
4:20:46 AM
Primarul sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala, anunta Agerpres.


DocumenteSMURD si ale Ambulantei, solicitate de politisti in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu - surse
4:03:12 AM
Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov si SMURD in cazul mortii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma sa ajunga vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru Agerpres surse din Politia Capitalei.


Catalina Ponor a refuzat oferta PSD Constanta de a candida la parlamentare: Politica este o meserie murdara?
3:51:47 AM
Gimnasta Catalina Ponor a declarat vineri pentru News.ro ca a refuzat oferta PSD Constanta de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, spunand ca politica este "o meserie murdara" si nu doreste sa isi arunce numele "intr-o astfel de lume". Cu o zi in urma, liderul PSD Constanta, anuntase ca gimnasta se va afla pe un loc eligibil pe listele social-democratilor, dar ca spera ca aceasta nu se va razgandi.


Investitiile straine directe din 2015 s-au orientat catre Bucuresti in proportie de 60%. O treime din ISD, confiscata de industria prelucratoare
3:51:43 AM
Fluxul net de investitii straine directe in anul 2015 a atins nivelul de 3, 46 miliarde de euro, din care 3,5 miliarde- aport la capitalurile proprii (participatii directe la capitalul firmelor plus profitul reinvestit), iar alte 134 milioane euro credit net de la investitorii straini (rambursarile de credite au fost mai mari decat creditele primite), a transmis vineri BNR. Circa o treime dintre investitii s-au dus in industria prelucratoare (31,8% din soldul total ISD). In cadrul acestei industrii, prelucrarea titeiului si cea chimica au 6,0% din soldul total ISD, industria mijloacelor de transport are 5,9%, metalurgia -4,1%, industria alimentara-3,4%.


Handbal masculin: Dinamo, prima victorie in grupele Ligii Campionilor (35-31 cu Motor Zaporojie)
3:48:05 AM
Dinamo Bucuresti, campioana Romaniei la handbal masculin, a obtinut, pe teren propriu, prima victorie din actuala editie a Velux Champions League, invingandu-i cu 35-31 pe ucrainenii de la Motor Zaporojie.


Xi Jinping se lupta sa reduca puterea blocului politic al tineretului comunist
3:47:50 AM
Cu un an inainte de reuniunea Partidului Comunist ce ar putea decide cine il va inlocui pana la urma de la conducerea Chinei, presedintele Xi Jinping ia masuri pentru a reduce puterea unui bloc politic rival si cauta sa puna membri ai factiunii sale in principalul comitet al tarii, au declarat Reuters trei surse apropiate de conducere.


In luna august 2016, rata somajului a fost de 6,0%
3:33:36 AM
Rata somajului in luna august 2016 a scazut cu 0,1 puncte procentuale fata de luna precedenta (6,1%), potrivit datelor transmise vineri de INS. Numarul somerilor estimat pentru luna august din anul curent este de 529.000 persoane, in scadere atat fata de luna precedenta (546.000 persoane), cat si fata de aceeasi luna a anului anterior (630.000 persoane).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply