Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Reforma pe piata muncii: Guvernul a aprobat prime de 12.500 lei pentru cei care isi schimba domiciliul ca sa se angajeze si de 500 de lei pentru somerii care se angajeaza
10:20:00 AM
Guvernul a aprobat miercuri un proiect de ordonanta de urgenta care va produce o reforma pe piata muncii. Incepand cu 1 decembrie vor fi implementate o serie de masuri in sprijinul somerilor care doresc sa se angajeze, constand in prime de activare, de instalare si de incadrare, a anuntat ministrul muncii Dragos Pislaru. O persoana care doreste sa isi schimbe domiciliul la o distanta mai mare de 50 km pentru a se angaja va putea beneficia o prima de instalare de 12.500 de lei. O persoana care nu are loc de munca si nu primeste indemnizatie de somaj, dar doreste sa se angajeze, va putea beneficia de o prima de activare de 500 lei. De asemenea, cei care fac naveta la o distanta mai mare de 15 km de localitatea in care isi au domiciliul, vor beneficia de o prima de incadrare de 0,5 lei/km dar nu mai mult de 55 lei/zi. Vor fi acordate subventii si pentru angajatori. Vezi si alte masuri.


Tarja Turunen, fosta solista a trupei Nightwish, va sustine doua concerte in Romania
10:13:09 AM
Una dintre cele mai puternice voci ale rockului simfonic, Tarja Turunen, fosta solista a formatiei finlandeze de metal simfonic Nightwish, va sustine doua concerte in Romania anul viitor. Aceasta va canta pe 2 februarie in Timisoara si pe 3 februarie in capitala.


Rezolutie in Congresul SUA pentru o lista de sanctiuni aplicate lui Plahotniuc si celor implicati in Afacerea Miliardul Furat din R. Moldova
10:09:28 AM
Un membru al Camerei Reprezentantilor din SUA, Randy Weber, a adus in atentia Congresului american situatia in care se afla Republica Moldova, introducand si o rezolutie prin care se cere restrictionarea ajutorului acordat Chisinaului doar la domeniile justitiei si luptei anticoruptie cat timp coruptia persista in institutie si la crearea unei liste de interdictii de tipul listei Magnitsky pentru Vladimir Plahotniuc si altii implicati in Afacerea “Miliardul Furat”.


?VIDEO De ce nu se pot reproduce oamenii asexuat
9:43:34 AM
Cu totii stim care este diferenta principala intre tipurile de reproducere sexuata si asexuata, in primul caz fiind necesara contopirea a doua organisme de sex opus, in timp ce in al doilea caz noul organism este conceput din celulele organismului parinte, fara a fi necesar procesul de fertilizare. Si stim ca exista organisme care se reproduc asexuat - cum este cazul plantelor, al animalelor microscopice din clasa protozoarelor, precum si a unor specii de soparle - insa de ce nu este acesta si cazul oamenilor?


Ce isi doresc clientii care cumpara online. Studiu privind obiceiurile si preferintele consumatorilor europeni
9:39:00 AM
Odata cu dezvoltarea comertului online cresc si solicitarile consumatorilor. "Clientii online de astazi doresc o gama larga de optiuni si informatii actualizate in mod constant cu privire la statutul de livrare", este doar una din concluziile unui studiu recent privind comportamentul si preferintele acestora. De asemenea, au crescut cumparaturile in afara granitelor tarii si din ce in ce mai multi clienti isi indreapta atentia catre site-urile straine.


Trupa Postmodern Jukebox va sustine un concert in Romania pe 29 martie 2017
9:34:31 AM
Postmodern Jukebox, trupa care a intrat in topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015 cu reinterpretarea piesei "Creep"(Radiohead) , revine in Bucuresti cu un concert care va avea loc la Sala Palatului pe 29 martie 2017.


VIDEO Un politist britanic a reusit sa opreasca, folosind masina de politie, un Peugeot in care se afla o femeie lesinata la volan si bebelusul ei
9:34:06 AM
O femeie care a lesinat la volan, cu bebelusul pe bancheta din spate, a fost salvata de un politist care a reusit sa opreasca autovehiculul pe autostrada cu ajutorul masinii de politie scrie Daily Mail.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply