Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul a suplimentat plafonul garantiilor pentru Programul Prima casa
2:28:13 PM
Plafonul total al garantiilor care pot fi emise in anul 2016 in cadrul Programului Prima casa se suplimenteaza cu 500 de milioane de lei, potrivit unei hotarari adoptate de Guvern in sedinta de miercuri. Fondurile suplimentare vor fi utilizate pentru acoperirea cu prioritate a solicitarilor de acordare a unei finantari garantate in cadrul Programului, aflat in diverse stadii de aprobare si pre-aprobare la finantatori, in raport cu solicitarile noi.


Guvernul a aprobat strategia militara a Romaniei
2:25:44 PM
Guvernul a aprobat miercuri Strategia militara a Romaniei- Forte armate moderne, pentru o Romanie puternica in Europa si in lume. Strategia a fost analizata si aprobata in sedinta CSAT din luna mai a.c. si se incadreaza in termenul de trei luni de la aprobarea Cartei albe a apararii, stabilit prin lege, pentru avizare si aprobare, se arata intr-un comunicat al Guvernului.


Guvernul a aprobat Programul Constructia de locuinte de serviciu pentru functionarii publici
2:08:00 PM
Guvernul a aprobat miercuri programul multianual "Constructia de locuinte de serviciu", initiat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP). Programul are in vedere constructia de locuinte de serviciu, pe baza propunerilor primite de catre Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), de la autoritatile administratiei publice locale si centrale, se arata intr-un comunicat de presa. Sumele necesare finantarii programului se vor asigura de la bugetul de stat, prin bugetul MDRAP, din bugetele locale, precum si din alte surse legal constituite.


Guvernul, dupa intalnirea premierului cu sindicatele si patronatele: Proiectul privind legea salarizarii unitare nu va fi adoptat in timpul mandatului acestui Executiv
2:03:00 PM
Guvernul si reprezentantii confedratiilor patronale si sindicale reunite in Consiliul National Tripartit au convenit miercuri sa continue sa lucreze la un nou proiect al Legii salarizarii unitare si pentru stabilirea salariului minim pe economie pentru anul 2017. In ceea ce priveste proiectul noii Legi a salarizarii unitare, Executivul si partenerii sociali vor colabora in scopul stabilirii principiilor, clarificarii definitiilor si elaborarii proiectului de lege, partile implicate asumand faptul ca acest proiect nu va fi adoptat in timpul mandatului acestui Guvern, se arata intr-un comunicat de presa.


?LIVE VIDEO Volkswagen Group isi prezinta noutatile in avanpremiera Salonului Auto de la Paris
2:00:57 PM
(Transmisie LIVE de la 0ra 21:00, ora Romaniei) Volkswagen Group prezinta noutatile marcilor din portofoliu in avanpremiera Salonului Auto de la Paris, care este deschis doar pentru presa in zilele de 29 si 30 septembrie, iar in intervalul 1-16 octombrie este deschis pentru publicul larg. Din partea Volkswagen Group asteptam dezvaluirea noului Audi Q5, a unui concept de masina electrica accesibila marca Volkswagen, plus prezentarea unor masini foarte noi de la Porsche (noua Panamera), Skoda (Kodiaq) si SEAT (Ateca X-Perience).


Memorandum: Intalnirile dintre membrii guvernului si reprezentantii societatii civile ?i mediului de afaceri vor fi centralizate intr-un registru unic al transparentei intereselor- RUTI
1:48:44 PM
Guvernul a aprobat miercuri un memorandum privind Instituirea Registrului Unic al Transparentei Intereselor (RUTI). Acesta prevede ca interactiunea dintre decidentii din Guvern si grupurile specializate din societate (din mediul de afaceri si ONG) sa fie facuta intr-o maniera transparenta si asumata, potrivit ministrului pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Violeta Alexandru. Practic, este un mecanism care implica o evidenta a interactiunilor intre decidenti si grupuri specializate. "Veti putea gasi o serie de informatii despre grupurile interesate sa influenteze o decizie aflata in elaborarea Guvernului", a spus Violeta Alexandru.


De ce oamenii fac dragoste noaptea. Suntem practici sau romantici?
1:48:39 PM
Cei mai mul?i oameni fac dragoste atunci cand merg la culcare. Cand spui ca te culci cu cineva, de obice inseamna ca faci sex. De ce sexul ?i somnul sunt atât de strâns legate ramane un mister pentru ca nu exista un motiv evident pentru acest lucru. Insa exista explicatii fiziologice si care tin de relatiile de cuplu.


Premiera neplacuta pentru Barack Obama: Senatul revoca veto-ul presedintelui si autorizeaza aducerea Arabiei Saudite in fata justitiei pentru atentatele din 11 Septembrie
1:45:00 PM
Senatul american a votat miercuri cu o larga majoritate trecerea peste veto-ul exprimat de presedintele Barack Obama fata de o lege care autorizeaza victimele atentatelor din 11 septembrie sa urmareasca in fata justitiei Arabia Saudita, scrie AFP, care noteaza ca este vorba de o premiera pentru cele doua mandate ale sefului statului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply