Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Brexitul duce la cresterea pietei imobiliare din Europa, in special din tarile nordice
12:46:00 AM
Votul Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana ar putea sa fi racit piata imobiliara din UK, insa peste tot in Europa, lucrurile incep sa se miste, scrie Bloomberg.


Obama: Daca nu votati, ii dati votul lui Trump
12:16:26 AM
Presedintele SUA, Barack Obama, a lansat un apel americanilor sa se mobilizeze in favoarea fostului sau secretar de stat Hillary Clinton, subliniind ca a ramane departe de urne in 8 noiembrie ar insemna sa-l aduca la putere pe magnatul imobiliar Donald Trump, care "nu are calitatile necesare" acestui post, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Curtea de Conturi a prins un pokemon care a blocat un intreg sistem bancar. Sefii a trei banci din Europa si jucatorii din piata noastra spun ca pokemonii sunt personaje imaginare, dar degeaba
Wednesday, September 28, 2016 11:50 PM
In prezent, sistemul de economisire-creditare (cunoscut ca sistemul Bauspar) din Romania este blocat. De cateva luni de zile nu se mai incheie niciun contract nou, ca urmare a constatarilor facute de inspectorii Curtii de Conturi care sesizau intr-un Raport posibile nereguli privind acordarea primei de stat clientilor Bauspar. Dupa ce incercarile de conciliere au esuat, cele doua banci care opereaza pe acest segment (Raiffeisen Banca pentru Locuinte si BCR Banca pentru Locuinte) s-au adresat instantelor de judecata, de unde se asteapta o solutie. Romania are circa 700.000 de clienti in sistemul Bauspar, care sunt buimaciti si nu stiu ce se intampla. Pe scurt, Curtea de Conturi a prins un pokemon pe care incearca sa demonstreze ca e real, in vreme ce sefii bancilor similare din strainatate incearca sa le explice ca pokemonii sunt doar personaje imaginare. In tot acest timp, o initiativa legislativa incearca sa deblocheze sistemul.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply