Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Liber la ucis animale. Cum justifica autoritatile aprobarea vanatorii pentru 1.600 de pisici salbatice, ursi si lupi
5:15:57 PM
In timp ce padurile Europei sunt goale, la noi a mai ramas o singura zi pana cand Ministerul Mediului va aproba vanarea a peste 1.600 de animale: lupi, ursi si pisici salbatice.


VIDEO iPal, controversatul robot de marimea unui copil, noua dadaca la moda
5:01:00 PM
Cu toate ca incearca, multi parinti pur si simplu nu au suficient timp sa se ocupe de copii in fiecare secunda a zilei. Avand asta in minte, Avatar Mind a dezvoltat o bona robotica ce preia responsabilitatea unui adult, dar care reactioneaza ca un copil cu varsta cuprinsa intre patru si opt ani, informeaza Daily Mail.


Alis Grasu, la Realitatea TV: Ioan Gyuri Pascu a refuzat internarea/ Medicul avea obligatia sa ia electrocardiograful cu el in casa/ Nu am transportat milionari in strainatate cu salvarea contra cost
4:35:00 PM
Alis Grasu, sefa serviciului de ambulanta, a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca Ioan Gyuri Pascu a refuzat internarea in acea seara, dar medicul a uitat sa consmeneze si in scris acest lucru, fapt pentru care va fi sanctionat. Mai mult, Grasu spune ca medicul nu a luat din salvare cu el in casa si aparatul de electrocardiografie, desi era obligat sa faca asta. Sefa ambulantei i-a raspuns lui Tolontan ca nu a transportat niciodata "milionari" cu ambulanta in strainatate contracost, spune ca nu poate dezvalui lista acestor transporturi deoarece sunt date medicale confidentiale, dar ca o va face publica daca ministerul Sanatatii ii va permite.
  • Catalin Tolontan: Nu inteleg de cetatenii trebuie sa plateasca pentru transportul in strainatate din moment c enoi platin deja prin asigurari acest serviciu?! Mi s-a raspuns ca daca nu s-ar percepe aceste cheltuieli, atunci toata lumea ar cere sa mearga cu ambulanta in strainatate.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply