Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministerul Mediului a lansat programul Casa Verde Clasic prin care cetatenii pot primi intre 3.000 si 8.000 lei pentru a instala panouri solare si pompe de caldura
9:16:27 AM
Ministerul Mediului Apelor si Padurilor a lansat miercuri Programul Casa Verde Clasic, atat pentru populatie cat si pentru persoanele juridice. Prin acest program populatia si persoanele juridice pot beneficia de finantare prin Administratia Fondului pentru Mediu pentru instalarea, inlocuirea sau completarea sistemelor de incalzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabila.


?WTA Wuhan: Meciul Simonei Halep cu Madison Keys se va disputa joi, nu inainte de ora 09:00
9:08:00 AM
Confruntarea dintre Simona Halep, cap de serie numarul 4, si americanca Madison Keys, locul 9 WTA, va avea loc joi, nu inainte de ora 09:00. Cele doua jucatoare se vor lupta pentru un loc in semifinalele turneului "Premier" de la Wuhan.


PNL Covasna: Catalin Predoiu, potrivit pentru a prelua functia lui Vasile Blaga in conducerea partidului
9:03:00 AM
Liderul PNL Covasna, Codrut Opait, a declarat miercuri ca ca unul dintre cei mai potriviti politicieni care ar putea prelua functia ramasa vacanta dupa demisia lui Vasile Blaga de la sefia partidului este Catalin Predoiu.


WWF: Ministerul Mediului propune impuscarea a 1.691 de animale salbatice strict protejate - 552 de ursi, 657 de lupi si 482 de pisici salbatice
8:51:00 AM
Un proiect de Ordin aflat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Mediului pana pe 30 septembrie propune impuscarea a 552 de ursi, 657 de lupi si 482 de pisici salbatice, specii protejate, potrivit WWF Romania. Asociatiile WWF Romania, ACDB si Grupul Milvus se opun ordinului si cer refacerea studiului pe baza caruia ministerul doreste sa autorizeze noile cote de impuscare a animalelor salbatice.


Inca un dosar la DNA pentru primarul Brasovului. Scripcaru este acuzat ca a pus un director din subordine sa cumpere patru masini pe care le-a folosit in interes personal
8:42:10 AM
DNA Brasov demarat actiunea penala si l-a pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe George Scripcaru, primar al Brasovului, acesta fiind acuzat a determinat un director al unei societati din subordinea Primariei sa achizitioneze, succesiv, patru masini, pe care le-a folosit in interes personal in perioada 2007-2015.


Tolo.ro: Cu doua ore inainte sa moara, Ioan Gyuri Pascu chemase o ambulanta, care a pus diagnosticul de atac de panica si i-a dat un diazepam
8:33:00 AM
O ambulanta care a venit acasa la fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, cu doua ore inainte de moartea cunoscutului actor si cataret, i-a pus acestuia diagnosticul de "atac de panica" si a plecat dupa ce i-a dat un diazepam, scriu ziaristii Catalin Tolontan si Mirela Neag, pe Tolo.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply