Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Europa League: Steaua - Villarreal 1-1/ Primul punct obtinut de Steaua in grupa
2:14:00 AM
FC Steaua a remizat cu spaniolii de la Villarreal, scor 1-1, in a doua etapa a grupelor Europa League. Borre (9') a deschis scorul pe "Arena Nationala", in timp ce Sulley Muniru a restabilit egalitatea in minutul 20, in urma unui corner la care Golubovic l-a incurcat pe portarul Fernandez si l-a obligat sa scape mingea in careu. Ros-albastrii au dominat jocul in repriza secunda, dar nu au reusit sa mai inscrie. Rukavina (50') a comis hent in careu, insa arbitrul nu a acordat penalty pentru echipa lui Laurentiu Reghecampf.


Un TIR incarcat cu faina a luat foc pe autostrada Bucuresti-Pitesti, traficul este intrerupt
2:12:19 AM
Un TIR incarcat cu faina a luat foc pe autostrada Bucuresti-Pitesti, traficul este intrerupt la kilometrul 40 pe sensul de mers spre capitala, a declarat la Digi 24 Catalin Bocai de la Centrul Infotrafic al Politiei Romane.


??VIDEO Primele avioane romanesti F-16 au aterizat pe aerodromul Borcea
2:12:00 AM
"Am avut privilegiul sa fiu singurul jurnalist civil care a primit aprobarea RoAF pentru a filma aterizarea primelor 6 F-16". scrie reportul TVR Adelin Petrisor pe blogul sau. El relateaza cum s-a desfasurat aterizarea si care au fost primii piloti romani de F-16.


Romania, promovata in lista tarilor monitorizate in vederea primirii statutului de piata bursiera emergenta
2:09:00 AM
Romania a fost promovata in lista tarilor ce vor fi monitorizate in vederea acordarii statutului de piata emergenta de catre FTSE, liderul mondial de clasificare a indicilor bursieri, conform Raportului Anual de Clasificare a Pietelor de Capital Nationale, publicat in septembrie, transmite AmCham, camera de comert americana in Romania.


Video Invata sa faci bani pe internet. Canale si tool-uri de promovare necesare pentru o afacerea profitabila
1:57:00 AM
Sunt cateva canale de promovare pe care orice business online trebuie sa le foloseasca pentru a se promova. Unele dintre ele sunt gratis, altele sunt accesibile la pret astfel incat, orice debutant in afaceri online le poate accesa. Despre acestea si despre instrumentele care te pot ajuta sa-ti eficientizezi afacerea vorbeste consultantul in digital marketing, Liviu Taloi.


Efectul sanctiunilor impuse de Moscova: Belarus a exportat in Rusia de cinci ori mai multe mere si ciuperci decat a recoltat
1:44:50 AM
Oficialii vamii ruse au observat o “miraculoasa” recolta de mere in Belarus, o tara care a reusit sa vanda Rusiei de cinci ori mai multe mere decat a produs, scrie The Moscow Times.


?VIDEO Europa League: AS Roma - Astra 4-0/ Sumudica: Aveam impresia ca Totti e pe PlayStation (Rezultatele serii)
1:37:00 AM
Astra Giurgiu a pierdut disputa cu AS Roma, scor 4-0, inregistrand a doua infrangere in grupele acestui sezon de Europa League. La 40 de ani, Francesco Totti a facut spectacol pe Stadio Olimpico, fiind de departe cel mai bun om al meciului. Capitanul italienilor a participat la trei dintre golurile Romei. "Totti e cel mai bun jucator pe care l-am intalnit vreodata in cariera. Aveam impresia ca e pe PlayStation", a spus Marius Sumudica.


Explozie din cauza acumularilor de gaze de la butelie intr-un bloc din Medgidia. Un barbat a fost dus la spital cu arsuri
1:33:00 AM
In aceasta dimineata a avut loc o explozie intr-o garsoniera dintr-un bloc din Medgidia, urmata de un incendiu minor, locatarul garsonierei fiind dus la spital cu arsuri, declarat Anca Chirita, purtator de cuvant ISU Dobrogea, la Digi 24.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply