Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvern: Romania va participa la expozitia internationala 2017 Energia viitorului din Kazahstan
6:09:52 AM
Romania va participa, cu un pavilion national, la expozitia internationala "Energia Viitorului", informeaza Guvernul. Aceasta se va desfasura la Astana, Kazahstan, in perioada 10 iunie- 10 septembrie 2017 si se preconizeaza ca vor fi prezente peste 100 de tari si peste 5 milioane de vizitatori.


Guvernul aloca 822 milioane lei pentru agricultori
6:01:57 AM
Guvernul a decis miercuri alocarea temporara a sumei de 822 milioane lei pentru efectuarea platilor reprezentand prefinantarea cheltuielilor aferente schemelor de plati directe, a masurilor de informare si promovare pentru produsele agricole pe piata interna si in tarile terte, a celor de promovare a vinurilor, a masurilor de piata si interventie in agricultura, informeaza Executivul.


?VIDEO Culmea autonomiei vehiculelor. Nissan prezinta un scaun autonom, pentru lenesi
5:51:01 AM
Tehnologia care permite diverselor vehicule sau obiecte sa se miste singure, fara actionare umana, este dusa pe noi culmi de japonezii de la Nissan. Ei prezinta scaunul autonom ProPILOT Chair. Daca stai la coada si iti e lene sa te ridici de pe scaun cand ceilalti din fata ta avanseaza, aceasta este solutia perfecta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply