Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

SUA ameninta Rusia ca va ingheta cooperarea in privinta Siriei daca nu inceteaza bombardamentele asupra orasului Alep
11:25:03 AM
Secretarul american de stat John Kerry l-a amenintat miercuri pe omologul sau rus Serghei Lavrov ca va ingheta orice cooperare in privinta Siriei daca Moscova nu pune capat bombardamentelor asupra orasului Alep, potrivit unui comunicat al departamentului de Stat, citat de AFP.


Prabusirea zborului MH17: Rusia se declara dezamagita de rezultatele anchetei si denunta un raport partinitor si motivat politic
11:13:53 AM
Rusia s-a declarat "dezamagita", miercuri, de primele rezultate "partinitoare" ale anchetei penale internationale asupra cauzelor prabusirii zborului MH17, care, potrivit Parchetului olandez, indica faptul ca avionul a fost doborat de o racheta adusa din Rusia, relateaza AFP.


OFICIAL Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in cariera la Turneul Campioanelor
11:12:00 AM
Simona Halep este calificata matematic la Turneul Campioanelor de la Singapore, dupa ce a castigat meciul cu Yaroslava Shvedova, iar Carla Suarez Navarro (se afla pe ultimul loc care asigura participarea la competitia din octombrie) a pierdut disputa cu Johanna Konta.


Novak Djokovic nu va participa la turneul de la Beijing
11:07:00 AM
Sarbul Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, nu va lua parte la Open-ul Chinei, care va avea loc la Beijing in perioada 3-9 octombrie, din cauza unei accidentari la cot, potrivit BBC.


Ce ne spun cazurile Blaga, Ponta, Ghita, Basescu, Udrea. Moare o lume, dar nu se preda
11:05:00 AM
Ultimele dosare cu Blaga, Ponta, Ghita, Basescu si Udrea au ca numitor comun modul de finantare al campaniei electorale, suspectat de procurori a fi corupt. Admitand ca toate partidele se finanteaza cu bani negri, fostul presedinte a fost profet in tara lui cand, in urma cu un an, a decretat: "Nu exista partid care sa fie curat. Candidatii nu prea au fost cei care s-au ocupat de finantare, dar candidatii au responsabilitatea lor morala". Mecanismul era pe cat de banal, pe atat de distrugator pentru intreaga societate.


Despre revolutia fiscala europeana: cum vor mai fi atrase investitiile in economia romaneasca?
10:33:40 AM
"Cineva din fundul salii a strigat lunea trecuta, in timpul inaugurarii unei unei fabrici de componente auto la Ramnicu Valcea -200 de euro salariu?" Si stirea hotnews.ro a adunat pana acum 25.000 de vizualizari plus 150 de comentarii. O reactie care vorbeste despre o anume stare de spirit, fara indoiala. Suntem intr-o tara care in cateva luni va aniversa 10 ani de la intrarea in UE dar, iata, inca nu simtim ca suntem in Europa in ceea ce priveste remunerarea muncii si implicit standardul de viata.


Rusia: O racheta intercontinentala Bulava a explodat in cadrul unui test
10:32:50 AM
O racheta intercontinentala Bulava lansata de pe un submarin nuclear rusesc a explodat, a anuntat marti ministerul rus al Apararii, citat de The Moscow Times.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply