Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Romania scapa de monopolul Gazprom pe tranzitul si furnizarea de gaze naturale
10:10:00 AM
Gigantul Gazprom va fi obligat sa permita si altor companii sa aiba acces la conductele de tranzit al gazelor pe teritorul Romaniei, incepand chiar cu 31 decembrie 2015. Aceasta in conditiile in care o conventie semnata in 1996 intre Guvernul Romaniei si Guvernul Federatiei Ruse privind tranzitul si livrarile de gaze rusesti pe teritoriul Romaniei va iesi din vigoare pe 31 decembrie 2015, potrivit unui ordin al Ministerului Afacerilor Externe publicat in Monitorul Oficial. Expirarea conventiei va mai avea un efect: Romania va avea dreptul sa revanda fara probleme gazele venite din Rusia. Este o conventie care a ridicat multe probleme Romaniei din cauza ca are prevederi care contravin legislatiei comunitare, ajungand in 2012 sa fie chemata in judecata la Curtea Europene de Justitie de catre Comisia Europeana. Vezi care vor fi implicatiile asupra relatiei cu Rusia.


Reteaua de publicitate Httpool va reprezenta LinkedIn pe 17 piete din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania
10:00:25 AM
?Reteaua internationala de publicitate Httpool a incheiat un parteneriat exclusiv de vanzari cu reteaua sociala dedicata profesionistilor, LinkedIn, in 17 tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, potrivit unui comunicat de presa. LinkedIn este cea mai mare platforma de profil din lume, cu peste 384 milioane de utilizatori, fiind disponibila in 24 de limbi, inclusiv romana.


Volkswagen elimina un schimb pe saptamana la o uzina germana de motoare
9:52:46 AM
Volkswagen a renuntat la un schimb pe saptamana in uzina producatoare de motoare din orasul german Salzgitter, ca urmare a scandalului trucarii emisiilor, scrie Wolfsburger Allgemeine Zeitung. Publicatia precizeaza ca schimbul suplimentar fusese adaugat recent ca urmare a cresterii cererii, insa acum, din prudenta, va fi eliminat. Un alt efect al scandalului este ca divizia financiara a Volkswagen "ingheata" angajarile pana la final de an.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply