Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum a reusit Vladmir Putin sa ajunga, de la un paria pe scena internationala, in centrul negocierilor privind Siria
12:08:00 PM
Cand Vladimir Putin evoca, la finele lui iunie, ideea unei coalitii extinse impotriva "terorismului" din Siria, chiar si seful diplomatiei siriene era sceptic. Ar fi nevoie de un "mare miracol", i-a raspuns Walid Mouallem. Trei luni mai tarziu, presedintele Rusiei a facut jumatate din acest drum, scrie AFP.


Cei 16 oameni toxici pentru tine si afacerea ta. Victima, invidiosul, dementorul si prietenii lor
11:58:53 AM
?Te enerveaza, te pacalesc, iti mananca energia si timpul, te consuma cu totul. Astia sunt oamenii care te impiedica sa ai succes in business, ca antreprenor, dar si la lucru, ca manager sau angajat. Iti sunt toxici, in firma sau, pur si simplu, in viata. StartupCafe va prezinta o lista de 16 persoane de evitat in business.


Barack Obama, la ONU: Nu ne dorim o revenire la Razboiul Rece cu Rusia/ Liderul american denunta sustinerea pentru tiranul Bashar al-Assad, dar anunta ca SUA sunt pregatite sa coopereze cu Rusia si Iran pentru solutionarea conflictului din Siria
11:48:00 AM
Presedintele american Barack Obama a denuntat luni, intr-un discurs sustinut in fata Adunarii Generale a ONU, sustinerea acordata de unele tari presedintelui sirian Bashar al-Assad, un "tiran" care "masacreaza copii nevinovati", transmite AFP. Insa, a mai afirmat presedintele american, Washingtonul este pregatit sa coopereze cu Rusia si Irak pentru gasirea unei solutii la razboiul din Siria, care dureaza de peste patru ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply