Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

9 mijloace eficiente prin care poti sa iti scazi tensiunea arteriala
4:21:36 AM
O treime din femei, o proportie socanta, sufera de hipertensiune arteriala. Aceasta forta excesiva care iti impinge sangele de-a lungul peretilor arteriali poate dauna vaselor de sange si in cel din urma poate declansa infarcte, accidente vasculare cerebrale, anevrisme sau insuficienta renala. Problema ia nastere din cauza arterelor rigide sau inguste si a unei inimi suprasolicitate. Suna oribil, stim, dar este adesea reversibil. Iata 9 mijloace eficiente prin care poti sa iti tii sub control tensiunea arteriala, conform Prevention.com.


Alina Gorghiu, discurs in Parlament: Pe biroul meu se afla de ieri demisia lui Dan Motreanu. Vedeti undeva demisia lui Victor Ponta?
4:09:00 AM
"Pe biroul meu se afla de ieri demisia lui Dan Motreanu. Vedeti undeva demisia lui Victor Ponta?", a afirmat co-presedintele PNL Alina Gorghiu in discursul tinut in Parlament in sedinta de plen de marti dimineata, in care se dezbate motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta. Liberalul Dan Motreanu, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a fost trimis in judecata, luni, de procurorii DNA, intr-un dosar privind mita pentru finantarea campaniei electorale.


Alina Gorghiu, mesaj liric pe Facebook pentru manifestantii PNL din Piata Izvor: Victor Ponta este deja istorie. Azi il vedem si nu e
3:59:26 AM
Alina Gorghiu a postat marti dimineata pe Facebook un mesaj pentru cele cateva mii de simpatizanti PNL care stau in ploaia torentiala, mesaj care face trimitere la o pozie semnata de Mihai Eminescu (La Steaua): "Victor Ponta este deja istorie. Azi il vedem si nu e". Gorghiu si Blaga nu au ajuns inca la mitingul organizat de PNL, asa cum anuntasera ieri, dar surse din partid spun ca liderii liberali vor merge in Piata Izvor dupa ce isi vor sustine discursurile din Parlament.


Liberalii analizeaza inca daca sa conteste la Curtea Constitutionala numirile lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi si a Gabrielei Boca in ASF
3:47:58 AM
Liberalii inca analizeaza daca exista motive de neconstitutionalitate pentru numirile senatorului PSD, Ilie Sarbu, in functia de consilier la Curtea de Conturi si a Gabrielei Boca ca membru neexecutiv in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), a precizat pentru HotNews.ro Eugen Nicolaescu, liderul de grup PNL. 'Pe hotararile Parlamentului nu exista termen de decadere, deci o contestare se poate face oricand, dar nu vrem sa facem o contestare pana cand nu avem garantia ca sunt intrunite conditii ca, atunci cand va ajunge o asemenea sesizare, Curtea sa ne dea un raspuns afirmativ. Daca noi suntem convinsi ca nu sunt semne de neconstitutionalitate, nu vom face o asemenea contestatie, iar daca vom lua decizia sa facem o contestatie, aceasta va fi publica, a spus liderul PNL.


Descoperirea de apa pe Marte starneste noi sperante de gasire a vietii pe Planeta Rosie / Prima misiune umana, la orizontul anilor 2030
3:43:09 AM
Descoperirea de apa pe Marte, anuntata luni de NASA, trezeste noi sperante de descoperire a vietii pe Planeta Rosie si ar putea constitui o pretioasa resursa pentru o viitoare misiune umana si, de ce nu, o colonizare, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply