Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bucurestenii risca sa ramana fara apa calda si caldura la iarna, daca ELCEN nu va prezenta, in doua saptamani, un program de stingere a datoriilor fata de Romgaz
10:17:53 AM
Compania producatoare de gaze Romgaz a anuntat luni ca va continua relatiile contractuale cu producatorul de energie termica ELCEN doar daca va prezenta pana pe 15 octombrie 2015 un program ferm de stingere a datoriilor. In cazul in care ELCEN nu va prezenta acest program de stingere a datoriilor pe care le are fata de Romgaz, livrarile de gaze naturale vor fi sistate incepand cu data de 16 octombrie 2015. Astfel, ELCEN risca sa nu mai poata avea materia prima necesara producerii de energie termica la nivelul Bucurestiului. Pe de alta parte si ELCEN are recuperat o creanta de peste 3,6 miliarde de lei de la furnizorul de apa calda si caldura RADET.


Google lanseaza doua noi produse de publicitate, croite pentru campanii pe mobil
10:15:00 AM
Google a anuntat duminica seara doua noi produse pentru clientii de publicitate, concepute pentru comunicarea prin intermediul platformelor mobile si asemanatoare, in mare masura, unor produse pe care Facebook le ofera deja. Este vorba despre "Customer Match", ce permite clientilor de publicitate sa delimiteze audientele-tinta pe baza unor liste de e-mail, respectiv "Universal App Campaigns", ce permite desfasurarea de reclame pentru descarcarea directa de aplicatii pe Google Search, Google Play, You Tube si Google Display Network.


Posta Romana pierde din ce in ce mai mult teren in fata furnizorilor privati: In 2014 au fost procesate de 2,3 ori mai multe colete postale, dar aproape 90% dintre acestea au fost livrate de furnizorii privati
9:59:00 AM
Peste 62 milioane de colete postale au fost procesate anul trecut pe piata locala, 2,3 ori mai multe colete postale fata de anul 2013, aproape 90% dintre acestea fiind prelucrate de catre furnizorii privati si numai 10,31% de catre Posta Romana, arata datele publicate luni de autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM. Coletele postale reprezinta doar 10% din traficul postal total, insa si la acest capitol Posta pierde teren. Astfel, traficul postal total a crescut cu 10% anul trecut pana la peste 623,2 milioane de trimietri postale, din care Posta Romana a procesat peste 366,8 milioane de trimiteri (58,86%). Spre comparatie, in 2013, Posta procesase 68,09% din traficul postal total.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply