Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sorin Oprescu afla miercuri daca va mai sta in arest inca 30 de zile
2:41:27 AM
Tribunalul Bucuresti judeca miercuri o cerere a procurorilor DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestului preventiv pentru Sorin Oprescu, in dosarul in care acesta este acuzat de luare de mita, transmite Agerpres.


VIDEO Lupte grele in importantul oras afgan Kunduz. Fortele guvernamentale, sprijinite de SUA, incearca sa ia inapoi de la talibani capitala provinciei nordice
2:35:28 AM
Lupte grele au reizbucnit in orasul Kunduz din nordul Afganistanului, o pozitie cheie in cadrul tarii, transmite Reuters. Este a treia zi de batalie, in conditiile in care fortele guvernamentale, sprijinite de lovituri aeriene desfasurate de aviatia SUA, lupta cu insurgentii talibani care au repurtat cel mai mare succes din ultimii 14 ani.


VIDEO Un pachet de marijuana de circa 10 kilograme a picat in mijlocul noptii pe acoperisul unei case din Arizona, distrugandu-l
2:21:00 AM
Auzind zgomotul, in miezul noptii din data de 8 septembrie, membrii familiei Donnelly au crezut ca este vorba despre un tunet. Pachetul a aterizat pe acoperisul adapostului de caine, producand daune in valoare de 500 de dolari. A doua zi dimineata, cand Maya Donnelly a descoperit pachetul si a chemat autoritatile, a aflat ca este vorba despre un pachet ce face parte din transportul ilegal de marijuana si ca valoarea pachetului este estimata la 10.000 de dolari


Bogdan Aurescu a prezentat la ONU initiativa romano-spaniola de creare a uneiCurti Internationale impotriva Terorismului: Avem nevoie si de o riposta bazata pe drept
2:15:04 AM
Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a gazduit la 29 septembrie 2015, la New York, impreuna cu omologul spaniol Jose Manuel Garcia-Margallo, evenimentul intitulat "Drumul spre o Curte Internationala contra Terorismului. Idei si provocari".


[P] Chivas lanseaza The Venture in Romania - o competitie de antreprenoriat cu impact social
2:15:00 AM
Romania se alatura anul acesta tarilor participante la competitia globala de antreprenoriat cu impact social The Venture, lansata de Chivas. Oamenii de afaceri romani vor concura alaturi de antreprenori din toata lumea, in cursa pentru milionul de dolari pus in joc.


Ultima zi de plata a taxelor si a impozitelor locale fara penalitati
2:14:00 AM
Persoanele fizice si juridice mai au timp doar miercuri sa-si mai achite taxele si impozitele datorate bugetului local fara sa plateaca penalitati. Din 1 octombrie se vor apilca penalitati.


Vladimir Putin are indoieli privind un al patrulea mandat de presedinte al Rusiei
2:00:06 AM
Vladimir Putin a declarat intr-un interviu pentru postul american de televizune CBS ca nu este sigur ca va candida din nou in prezidentialele din Rusia din 2018, informeaza The Moscow Times.


Adunarea generala ONU. Moscova propune, miercuri, o rezolutie de lupta impotriva terorismului
2:00:00 AM
Rusia va propune miercuri un proiect de rezolutie in Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite privind "lupta impotriva terorismului', a anuntat ministrul adjunct de Externe rus Mihail Bogdanov, citat de RIA Novosti, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply