Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat un teren de circa 1.000 mp, din zona parcului Sebastian, pentru amenajarea unei tabere pentru sinistrati
10:40:58 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat un teren de circa 1.000 mp de pe Intrarea Sebastian nr.2, zona parcului Sebastian, pentru amenajarea unei tabere pentru sinistrati in cazul producerii unei calamitati naturale. Pe teren se afla o cladire cu o suprafata construita de circa 2.100 mp ce ar urma sa fie folosita in acelasi scop.


Tariceanu, despre scandalul Volkswagen: Statul roman a fost inselat
10:40:55 AM
?Statul roman, la fel ca si alte state, a fost inselat de Volkswagen din cauza scandalului emisiilor, iar de aici deriva mai multe consecinte, a spus Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului. Ministerul Mediului a infiintat saptamana trecuta pentru acest subiect un grup de lucru despre care Tariceanu spune ca trebuie extins si o serie de decizii trebuie luate rapid.


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat realizarea unui audit extern la Primaria Capitalei
10:35:37 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri realizarea unui audit extern la nivelul Primariei Capitalei si a institutiilor din subordine. Acum urmeaza ca primarul general interimar sa demareze procedura de licitatie pentru desemnarea firmei care va realiza acest audit.


Cupa Romaniei, optimi: FC Baia Mare - FC Steaua, Pandurii - Dinamo
10:21:00 AM
Miercuri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din "optimile" Cupei Romaniei la fotbal, cea mai interesanta partida fiind, cel putin la prima vedere, cea dintre Pandurii si Dinamo. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.


Raluca Turcan: Anul universitar 2015-2016 incepe sub semnul subfinantarii, politizarii si a lipsei standardelor de calitate
10:17:05 AM
O finantare de 0,36% din PIB pentru invatamant superior submineaza sansele de dezvoltare durabila ale Romaniei, sustine vicepresedintele liberal Raluca Turcan. Cu o zi inainte de inceperea anului universitar 2015-2016, deputatul afirma ca sistemul universitar se confrunta cu o finantare la limita din partea statului, dar si cu lipsa de credibilitate si prestigiu din ce in ce mai redus, din cauza nenumaratelor scandaluri privind fabricile de diplome si a doctoratelor plagiate.


Romania scapa de monopolul Gazprom pe tranzitul si furnizarea de gaze naturale
10:10:00 AM
Gigantul Gazprom va fi obligat sa permita si altor companii sa aiba acces la conductele de tranzit al gazelor pe teritorul Romaniei, incepand chiar cu 31 decembrie 2015. Aceasta in conditiile in care o conventie semnata in 1996 intre Guvernul Romaniei si Guvernul Federatiei Ruse privind tranzitul si livrarile de gaze rusesti pe teritoriul Romaniei va iesi din vigoare pe 31 decembrie 2015, potrivit unui ordin al Ministerului Afacerilor Externe publicat in Monitorul Oficial. Expirarea conventiei va mai avea un efect: Romania va avea dreptul sa revanda fara probleme gazele venite din Rusia. Este o conventie care a ridicat multe probleme Romaniei din cauza ca are prevederi care contravin legislatiei comunitare, ajungand in 2012 sa fie chemata in judecata la Curtea Europene de Justitie de catre Comisia Europeana. Vezi care vor fi implicatiile asupra relatiei cu Rusia.


Reteaua de publicitate Httpool va reprezenta LinkedIn pe 17 piete din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania
10:00:25 AM
?Reteaua internationala de publicitate Httpool a incheiat un parteneriat exclusiv de vanzari cu reteaua sociala dedicata profesionistilor, LinkedIn, in 17 tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, potrivit unui comunicat de presa. LinkedIn este cea mai mare platforma de profil din lume, cu peste 384 milioane de utilizatori, fiind disponibila in 24 de limbi, inclusiv romana.


Seful procurorilor anticoruptie din Republica Moldova spune ca autoritatile si judecatorii ii blocheaza activitatea. Doar 10% din cei cercetati penal au primit condamnari la inchisoare cu executare
9:57:00 AM
Directorul Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova a declarat ca institutia face tot posibilul pentru a combate acest fenomen, dar autoritatile blocheaza initiativele acesteia, informeaza newsmaker.md citat de Unimedia.


Volkswagen elimina un schimb pe saptamana la o uzina germana de motoare
9:52:46 AM
Volkswagen a renuntat la un schimb pe saptamana in uzina producatoare de motoare din orasul german Salzgitter, ca urmare a scandalului trucarii emisiilor, scrie Wolfsburger Allgemeine Zeitung. Publicatia precizeaza ca schimbul suplimentar fusese adaugat recent ca urmare a cresterii cererii, insa acum, din prudenta, va fi eliminat. Un alt efect al scandalului este ca divizia financiara a Volkswagen "ingheata" angajarile pana la final de an.


INTERVIU Ce trebuie sa facem imediat dupa ce realizam ca avem un infarct? Dr. Florina Pinte: Este important ca tinerii sub 40 de ani sa nu se considere a fi fara risc
9:52:00 AM
In cazul infarctului miocardic acut timpul este esential, fiind extrem de important ca pacientul sau apropiatii acestuia sa stie pasii necesari pe care trebuie sa ii urmze. Dr. Florina Pinte, medic primar cardiologie, a descris in cadrul unui interviu semnalele de alarma ale infarctului, factorii de risc, modalitatile de preventie si modul de diagnosticare. “Avand in vedere ca infarctul miocardic acut are manifestari destul de asemanatoare cu ale atacului de panica, la persoanele la care nu sunt cunoscute aceste atacuri de panica este bine sa se faca deosebirea de catre un medic specialist”, a precizat Dr. Florina Pinte.


A inceput sedinta conducerii PSD in care se valideaza candidaturile pentru presedintia partidului. Marian Oprisan: Hai sa fim seriosi, il bate cineva pe Dragnea?
9:51:00 AM
Conducerea extinsa a PSD se reuneste la aceasta ora in sedinta in care se vor valida candidaturile pentru sefia PSD, o sedinta "cu cantec" intrucat pentru acest scrutin din 11 octombrie candidatii trebuie sa aiba sustinerea a cel putin 5 organizatii judetene, iar cei senatorii Daniel Savu si Serban Nicolae nu indeplinesc aceste conditii. Mai mult, potrivit secretarului general al partidului, Liviu Dragnea, presedintele interimar, are in acest moment sustinerea din partea a 39 de organizatii judetene (din 42) si a cinci dintre cele sase sectoare din Capitala. O serie de lideri din partid au facut declaratii pentru presa inainte de inceperea sedintei Comitetului Executiv National in care afirma ca nu vor accepta ca regulamentul votat sa nu fie respectat, in contextul in care se discuta despre posibilitatea unei revocari pentru acestia doi.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply