Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Studenta batuta cu pumnii si picioarele, in fata garii din Brasov, de un tanar de 19 ani. Agresorul, acuzat de tentativa de omor
11:38:59 AM
O tânara de 23 de ani, studenta la Brasov, a fost batuta cu pumnii si picioarele în fata garii din municipiu, de catre un tânar de 19 ani, pe care fata l-a apostrofat pentru ca se luase de alte persoane din gara, agresorul fiind arestat preventiv pe 30 de zile pentru tentativa de omor, informeaza Mediafax.


CNADNR: Pe 1 octombrie, intre orele 00:00 - 2:00 este posibil ca emiterea rovinietelor si a peajelor sa fie ingreunata/intrerupta
11:25:36 AM
In data de 1 octombrie, incepand de la ora 00:00, pentru o perioada de maxim 2 ore, este posibil ca emiterea rovinietelor si a peajelor sa fie ingreunata/intrerupta ca urmare a unor lucrari de mentenanta la sistemul informatic, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania intr-un comunicat de presa.


Klaus Iohannis: Romania vrea infiintarea unei Curti Internationale pentru Crimele Terorismului
11:15:50 AM
Presedintele Klaus Iohannis a spus marti intr-un discurs sustinut la ONU ca "Romania si Spania au determinat un proces de reflectie privind posibila infiintare a unei Curti Internationale pentru Crimele Terorismului" si a invitat toate delegatiile de la ONU "sa se angajeze cu buna credinta in discutiile privind implementarea acestor valori in lupta impotriva terorismului".


Grupul Shell, selectat de Bulgaria pentru a explora petrol si gaze in Marea Neagra
11:13:44 AM
Grupul anglo-olandez Royal Dutch Shell a fost selectat de Bulgaria pentru a explora petrol si gaze in Marea Neagra, anunta Reuters. Contractul ar urma sa fie semnat la sfarsitul lunii octombrie. Dornica sa isi reduca dependenta aproape totala de gazul rusesc, Bulgaria a lansat, in luna aprilie, licitatia pentru atribuirea a doua blocuri petroliere marine - Silistar si Teres.


Accesul pe muntele Everest va fi interzis alpinistilor fara experienta, anunta Nepalul
11:13:00 AM
Oficialii nepalezi intentioneaza sa introduca o interdictie de escaladare pe muntele Everest pentru alpinistii neexperimentati, pentru cei cu dizabilitati, pentru persoanele in varsta sau foarte tinere, in incercarea de a imbunatati siguranta zonei si de a reduce supraaglomerarea, scrie The Guardian.


Klaus Iohannis despre Barack Obama: Lider vizionar
11:12:51 AM
Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi la ONU ca Romania "saluta cu entuziasm" acordul intre SUA si Iran privind dosarul nuclear iranian. "Acest fapt demonstreaza ca nimic nu este imposibil daca exista vointa politica autentica si daca lideri vizionari se angajeaza in actiuni ambitioase", a mai spus Iohannis cu referire la controversatul acord promovat de presedintele american Barack Obama si care a intampinat o mare rezistenta in Congresul american.


Lucian Iliescu (PMP): Liberalii Atanasiu si Busoi s-au intalnit luni seara cu PSD-istii Codrin Stefanescu si Dan Tudorache / Stefanescu: Ne-am intalnit intamplator, am stat cinci minute
11:11:00 AM
Lucian Iliescu (PMP), membru in Consiliul general al Capitalei, a declarat ca luni seara, dupa ora 21.30, la Beraria H din Bucuresti a avut loc o intalnire intre doi lideri PNL - Teodor Atanasiu, co-presedinte PNL Bucuresti si Cristian Busoi, co-presedinte PNL Sector 1, si doi lideri PSD - Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si Dan Tudorache, presedinte PSD Sector 1. Contactat de HotNews.ro, Stefanescu a confirmat ca intalnirea a avut loc, insa "intamplator", si ca au ramas sa discute 5 minute, intrucat se cunosc de multi ani. Busoi a refuzat sa comenteze.


Cum apare un nou monopol in orasele din Romania: sute de firme scoase din piata serviciilor de deratizare si dezinsectie
10:51:00 AM
Arbitrul pietei de utilitati publice a emis in martie 2015 un Ordin prin care firmele si persoanele fizice sunt obligate sa incheie contracte pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie doar cu firma care face aceste servicii pe domeniul public. Si in Legea serviciului de salubrizare se spune ca operatorii au "exclusivitatea prestarii serviciului de salubrizare pe raza unitatilor administrativ-teritoriale, acordata fie in baza hotararii de dare in administrare, fie in baza hotararii de atribuire si a contractului de delegare a gestiunii". Noile prevederi legislative inseamna scoaterea din piata si falimentul pentru sute de firme din toata tara.


Avertismentul lui Obama, in fata lui Putin si Jinping: Conduc cea mai puternica forta militara pe care lumea a cunoscut-o vreodata
10:45:56 AM
Presedintele american Barack Obama a declarat luni, in fata Adunarii Generale a ONU si in prezenta lui Vladimir Putin si a lui Xi Jinping ca America nu are intentia sa aiba dispute nici cu China, nici cu Rusia, dar a avertizat ca se afla in fruntea celei mai mari forte militare pe care a cunoscut-o vreodata omenirea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply