Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Elevii din Bucuresti nu fac cursuri luni, 5 octombrie, dar merg la scoala si fac activitati recreative
12:32:00 PM
Elevii din Bucuresti vor sarbatori Ziua Mondiala a Educatiei luni, 5 octombrie, prin activitati recreative desfasurate la scoala, nu cursuri, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu.


Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, cu o avere de 76 miliarde dolari / Continua avansul miliardarilor internetului
12:31:08 PM
Bill Gates ramane in continuare, de departe, cel mai bogat om din lume, cu o avere personala estimata la 76 de miliarde de dolari, potrivit clasamentului publicat marti pe site-ul revistei Forbes, care demonstreaza cresterea in putere a miliardarilor Internetului, scrie AFP.


Capcanele legii initiate de Liviu Dragnea. De ce poate fi periculoasa incriminarea defaimarii sociale pentru libertatea de exprimare in presa, pe Facebook si bloguri
12:01:00 PM
Oricine pune o persoana in situatie de inferioritate in temeiul apartenentei sale politice infaptuieste o contraventie si va fi amendat cu pana la 60.000 lei. Prevederea face parte din proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea, inregistrat la Senat in aceeasi luna in care a inceput judecarea apelului in dosarul in care Dragnea a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare si in aceeasi luna in care si-a depus candidatura pentru presedintia PSD. Este un proiect impotriva presei care scrie despre coruptii din politica, dar "formulat foarte hot, astfel incat politicienii se baga sub pulpana categoriilor defavorizate", a declarat pentru HotNews.ro Sorin Ionita, Expert Forum. Vezi in articol si pozitia Centrului pentru Jurnalism Independent.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply