Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cea mai mare parte a licitatiei de implementare a televiziunii digitale terestre in Romania poate continua/CNSC a respins contestatia facuta de Frontal Communication
6:35:02 AM
Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) a decis in 25 septembrie ca cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, care este demarata de Societatea Nationala de Radiocomunicatii, poate continua. CNSC a respins practic contestatia formulata de Frontal Communication, care a cerut reevaluarea ofertei declarate castigatoare a asocierii Ericsson Telecommunications Romania - Ericsson AB.


Reactie rapida la motiunea esuata: Blatistii fricosi din fruntea PNL trebuie sa plece
6:33:48 AM
Evenimentul zilei de azi nu s-a desfasurat in Parlament, unde motiunea de cenzura a PNL a picat. Marea intimplare a avut loc la citiva metri de Parlament, unde citeva mii de militanti PNL au protestat in ploaie, frig si vint impotriva lui Victor Ponta. De la miting au lipsit insa chiar capii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. E cea mai mare sfidare pe care am vazut-o vreodata din partea unul lider politic la adresa sustinatorilor sai. Dupa blatul cu PSD de la Primaria Bucuresti, blatul din Ilfov pe filiera Petrache - Oprea, blatul din Parlament pentru ingroparea votului prin corespondenta, e clar ca PNL e doar un PSD vopsit in galben. E timpul ca liderii onesti din partid, citi or mai fi, sa dea semnalul pentru schimbarea conducerii partidului.


?VIDEO Universitatea din Romania care atrage mii de studenti straini. Cum si-a castigat prestigiul: E modern, viata nu e scumpa
6:21:45 AM
Deschidere cu fast luni seara, la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi.



Catalonia: Presedintele separatist Artur Mas, citat pentru nesupunere civila
6:12:00 AM
Presedintele separatist al regiunii Catalonia (nord-estul Spaniei) Artur Mas a fost citat sub suspiciune de "nesupunere civila", dupa ce a organizat in 2014 o consultare simbolica pe subiectul independentei regionale, interzisa de catre tribunalul constitutional, au declarat surse judiciare pentru AFP.


Lucrezi in strainatate mai mult de 6 luni? E obligatoriu sa treci pe la ANAF. Si expatii care lucreaza in Romania au aceeasi obligatie
6:10:00 AM
Viitorul cod fiscal pare - cel putin la o prima evaluare - mai exigent decat actuala legislatie fiscala in ceea ce priveste stabilirea rezidentei fiscale a persoanele fizice din Romania, care se deplaseaza in strainatate pentru o perioada mai mare de 6 luni. Astfel, se reglementeaza situatiile de impozitare pentru un cetatean roman care, desi are domiciliul in tara, faptic acesta locuieste de facto si realizeaza venituri in alte state. La fel de importanta este si situatia persoanelor straine care sosesc in Romania si indeplinesc conditiile de asimilare a rezidentei fiscale in tara noastra.


Rusia construieste o drona-submarin capabila sa lanseze arme nucleare impotriva SUA - surse
6:01:21 AM
Rusia construieste o drona-submarin capabila sa lanseze arme nucleare asupra porturilor si oraselor de coasta din Statele Unite ale Americii, afirma oficiali ai Pentagonului, citati de site-ul The Washington Free Beacon.


?WTA Wuhan: Irina Camelia Begu, eliminata de Roberta Vinci
5:52:00 AM
Irina-Camelia Begu a fost eliminata in turul doi al turneului WTA de la Wuhan, jucatoarea noastra fiind invinsa de Roberta Vinci (finalista la ultima editie de la US Open), scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o ora si 42 de minute.


?Fortele afgane lupta sa recastige capitala provinciala nordica Kunduz din mainile talibanilor
5:50:27 AM
Fortele afgane, cu sprijin aerian american, se lupta marti cu talibanii din orasul afgan Kunduz, in incercarea de a relua controlul asupra centrului urban nordic, prima capitala provinciala afgana care a cazut in mainile insurgentilor dupa ce regimul lor a fost rasturnat in urma cu 14 ani, informeaza Reuters.


webPR: Tentsile duce camparea la alt nivel
5:44:00 AM
V-ati imaginat vreodata ca va veti petrece vacanta intr-un copac? Nu e deloc o gluma. Tentsile, compania care a inventat cortul in copac, vine acum si in Romania. In 2013, Tentsile a revolutionat lumea campingului lansand “casele in copac portabile”.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply