Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alina Bica a fost suspendata de Consiliul Superior al Magistraturii din functia de procuror
9:28:28 AM
Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat marti suspendarea Alinei Bica din functia de procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce fosta sefa DIICOT a fost trimisa in judecata, saptamana trecuta, de procurorii DNA, intr-un al doilea dosar, pentru luare de mita.


VIDEO: SUA: O maimuta a evadat din casa proprietarului sau si a comis o serie de pagube
9:24:00 AM
O maimuta din genul Macac a evadat zilele acestea din locuinta stapanului sau, iesind pe strazile din apropierea casei sale, in suburbia Orlando din statul american Florida.


Jack Warner, fost vicepresedinte al FIFA, suspendat pe viata din fotbal
9:18:04 AM
Comisia de Etica a FIFA a anuntat, marti, suspendarea pe viata din orice activitate legata de fotbal a fostului vicepresedinte al forului mondial, Jack Warner, anchetat in cazul de coruptie care a zguduit organizatia de la Zurich, informeaza Mediafax citand BBC.


Cat costa si cum poti sa iti promovezi afacerea pe Instagram
9:16:00 AM
Din luna septembrie Instagram a permis accesul la platforma de anun?uri pentru toata lumea. Ini?ial, accesul era doar pentru Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Australia, Germania ?i Fran?a. In prezent, reteaua de socializare are peste 300 de milioane de utilizatori si au fost incarcate aici peste 30 de miliarde de fotografii. De care ar trebui sa ?ina cont brandurile când vor trece la publicitatea pe aceasta re?ea.


Victor Ponta va participa miercuri la aniversarea a opt ani de la intronizarea Patriarhului Daniel
9:14:31 AM
Premierul Victor Ponta va participa miercuri la aniversarea a opt ani de la intronizarea ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane a Preafericitului Parinte Daniel, ceremonie care va avea loc la Catedrala patriarhala, la ora 11.30, anunta Guvernul printr-un comunicat de presa.


Un politist a fost injunghiat la cel mai mare centru de azilanti din Danemarca
9:14:13 AM
O persoana a fost arestata marti, dupa ce un ofiter de politie a fost injunghiat la cel mai mare centru de solicitanti de azil din Danemarca, fiind grav ranit, relateaza Mediafax citand TheLocal.dk


Liviu Dragnea, Daniel Savu si Serban Nicolae si-au depus candidaturile pentru presedintia partidului. Dragnea ar putea ramane candidat unic, decizia se ia la sedinta Comitetului Executiv de miercuri
8:59:00 AM
Comitetul Executiv National al PSD care are loc miercuri la ora 16.00 va decide daca Dragnea ramane candidat unic la sefia partidului la scrutinul din 11 octombrie sau va avea si contracandidati. Senatorii Serban Nicolae si Daniel Savu si-au depus candidaturile la sediul partidului (astazi era termen limita), desi, potrivit regulamentului votat la sedinta precedenta, nu indeplinesc toate criteriile, adica nu au sustinerile formale din partea a cinci organizatii - cea a organizatiei din care provin si alte patru. De altfel, comisia electorala a partidului a respins aceste candidaturi, potrivit Mediafax. Este insa posibil ca maine sa existe o derogare de la aceasta regula, potrivit presedintelui Comisiei Electorale PSD. Acelasi lucru l-a afirmat si Dragnea.


Un turist israelian a murit dupa ce s-a accidentat pe un traseu dificil din Muntii Fagaras
8:57:10 AM
Un turist israelian aflat in Muntii Fagaras impreuna cu alte trei persoane a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce s-a accidentat pe un traseu dificil, inforneaza Mediafax. La ora transmiterii acestei stiri echipele de salvamontisti intervin pentru recuperarea cadavrului barbatului.


Emilian Eva, procurorul care a instrumentat dosarul ICA, a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie
8:57:00 AM
Emilian Eva, procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, a fost trimis in judecata, marti, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita, spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite si fals in declaratii, anunta Agerpres. Emilian Eva a devenit cunoscut dupa ce a instrumentat dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani inchisoare.


Medicii de la Spitalul Universitar au decis externarea lui Sorin Oprescu. Primarul va fi dus inapoi in Arestul Politiei
8:47:00 AM
Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au decis externarea lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei urmand sa fie scos de politisti din unitatea sanitara si dus inapoi in Arestul Central, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.


Razboiul din Siria: Care sunt principalele forte si aliante
8:45:23 AM
Razboiul din Siria, in care se confruntau initial, in 2011, regimul Bashar al-Assad si opozantii sai inarmati, s-a complicat in cei patru ani care s-au scurs de atunci, in special odata cu avansul foarte puternic al gruparii jihadiste Statul Islamic (SI).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply