Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

O lovitura aeriana a coalitiei conduse de Arabia Saudita a ucis 27 de persoane ce participau la o nunta in Yemen
10:18:54 AM
Cel putin 27 de persoane, cea mai mare parte femei si copii au fost ucise luni dupa o lovitura aeriana in sud-vestul Yemenului, transmite Reuters.


Bucurestenii risca sa ramana fara apa calda si caldura la iarna, daca ELCEN nu va prezenta, in doua saptamani, un program de stingere a datoriilor fata de Romgaz
10:17:53 AM
Compania producatoare de gaze Romgaz a anuntat luni ca va continua relatiile contractuale cu producatorul de energie termica ELCEN doar daca va prezenta pana pe 15 octombrie 2015 un program ferm de stingere a datoriilor. In cazul in care ELCEN nu va prezenta acest program de stingere a datoriilor pe care le are fata de Romgaz, livrarile de gaze naturale vor fi sistate incepand cu data de 16 octombrie 2015. Astfel, ELCEN risca sa nu mai poata avea materia prima necesara producerii de energie termica la nivelul Bucurestiului. Pe de alta parte si ELCEN are recuperat o creanta de peste 3,6 miliarde de lei de la furnizorul de apa calda si caldura RADET.


Google lanseaza doua noi produse de publicitate, croite pentru campanii pe mobil
10:15:00 AM
Google a anuntat duminica seara doua noi produse pentru clientii de publicitate, concepute pentru comunicarea prin intermediul platformelor mobile si asemanatoare, in mare masura, unor produse pe care Facebook le ofera deja. Este vorba despre "Customer Match", ce permite clientilor de publicitate sa delimiteze audientele-tinta pe baza unor liste de e-mail, respectiv "Universal App Campaigns", ce permite desfasurarea de reclame pentru descarcarea directa de aplicatii pe Google Search, Google Play, You Tube si Google Display Network.


Victor Ponta, despre scandalul Volkswagen:O lectie pentru cei care tot dau lectii e binevenita
10:09:14 AM
Victor Ponta a oferit luni prima reactie de la declansarea scandalului trucarii emisiilor masinilor diesel produse de VolksWagen, premierul spunand ca personal considera ca e “binevenita” lectia primita de germani.


Care sunt universitatile particulare care dau cei mai multi profesori? Peste 13% dintre profesorii care au vrut sa se angajeze in scoala anul acesta vin de la facultati private
10:00:43 AM
Peste 13% dintre profesorii care au putut sa dea examen de angajare intr-o scoala, anul acesta, si-au facut studiile la o facultate particulara. Au si reusit sa ia examenul si sa se titularizeze 25% dintre candidatii de la privat, in timp ce rata de succes a profesorilor de la o universitate de stat a fost de peste 40%. Universitatea privata de la care au venit cei mai multi profesori candidati la angajare este Spiru Haret. Datele au fost transmise, la solicitarea HotNews.ro, de catre Ministerul Educatiei. Vezi in articol care sunt urmatoarele universitati private care produc profesori? in preuniversitar.


Posta Romana pierde din ce in ce mai mult teren in fata furnizorilor privati: In 2014 au fost procesate de 2,3 ori mai multe colete postale, dar aproape 90% dintre acestea au fost livrate de furnizorii privati
9:59:00 AM
Peste 62 milioane de colete postale au fost procesate anul trecut pe piata locala, 2,3 ori mai multe colete postale fata de anul 2013, aproape 90% dintre acestea fiind prelucrate de catre furnizorii privati si numai 10,31% de catre Posta Romana, arata datele publicate luni de autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM. Coletele postale reprezinta doar 10% din traficul postal total, insa si la acest capitol Posta pierde teren. Astfel, traficul postal total a crescut cu 10% anul trecut pana la peste 623,2 milioane de trimietri postale, din care Posta Romana a procesat peste 366,8 milioane de trimiteri (58,86%). Spre comparatie, in 2013, Posta procesase 68,09% din traficul postal total.


ANALIZA Tranzitia de la o infrastructura de transport clasica la una moderna
9:56:00 AM
Suntem o tara taiata de munti. Jumatate de Romanie este separata de fratii ei din cealalta jumatate de un lant de munti, 650 km de la Borsa pana la Orsova, cu o singura intrerupere ingusta, defileul Oltului. Neavand treceri naturale, un cititor neavizat s-ar gandi ca vom fi construit treceri artificiale, tuneluri ca sa ne uneasca, intocmai cum construim poduri peste rauri. Dar nu am facut-o. Pentru o tara rupta in doua de munti, avem sub 3 km de tunel rutier operational, aproape toti pe drumuri secundare.


Kelemen Hunor: UDMR va vota pentru motiunea de cenzura, dar textul acesteia ne nemultumeste
9:51:00 AM
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni ca formatiunea sa va vota in Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta, insa a criticat dur textul motiunii initiate de liberali.


Liviu Dragnea, dupa ce a fost surprins cu pantofii dezlipiti: Daca erau scumpi nu ajungeam in situatia asta, erau pantofi social-democrati
9:49:01 AM
Liviu Dragnea a fost surprins de fotografi cu pantofii dezlipiti, in ziua in care si-a lansat candidatura, si le-a spus luni ziaristilor ca i-a dus la cizmar sa-i lipeasca.


Crucea luminata de 25 de metri din Piata Universitatii naste controverse: mai multe ONG-uri cer Parlamentului sa respinga proiectul lui Sorin Iliesiu
9:49:00 AM
Societatea civila cere Camerei Deputatilor sa respinga proiectul de Lege initiat Sorin Iliesiu si care prevede amplasarea unei cruci de 20-25 de metri inaltime, impodobita cu luminite, in rondul din Piata Universitatii. Proiectul a fost deja adoptat de Senat si trimis la Camera Deputatilor, iar daca va fi adoptat, monumentul ar urma sa fie amplasat in Piata Universitatii in 2016. Proiectul a fost initiat de Sorin Iliesiu, un fost membru al societatii civile transformat in traseist politic, dupa ce a trecut prin PNL si a ajuns la PSD.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply