Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Negocierile dintre Vodafone si Liberty Global, proprietarul UPC Romania, privind un posibil schimb de active pe piata europeana au cazut
8:37:22 AM
Grupul Vodafone a anuntat luni ca a terminat discutiile cu Liberty Global, proprietarul UPC Romania, privind un posibil schimb de active, anunt pe care-l facusera in luna iunie din acest an. Negocierile s-au blocat din cauza neintelegerilor privind operatiunile fiecarui grup pe piata din Germania, precum si a diferentelor de opinie referitoare la valoarea companiei britanice Virgin Media, detinuta de Liberty Global, spun surse citate de Bloomberg. La inceputul acestui an, surse apropiate negocierilor precizasera ca cele doua grupuri discuta o posibila schimbare de active, o combinare a operatiunilor pe pietele vest europene sau chiar o fuziune completa.


Dosarul Apa Nova: imunitatea multinationalelor si influenta asupra bataliei pentru Bucuresti
8:32:53 AM
Companiile straine si multinationalele nu au imunitate in fata procurorilor DNA, aceasta e prima concluzie a dosarului inceput de procurorii din Prahova. Investigatia procurorilor, intr-un caz strigator la cer, mai desumfla putin balonul conspirationist umflat de Ghita, Voiculescu&co, care vedeau capitalul romanesc ca unica tinta a DNA. Pe de alta parte, dosarul Apa Nova arata negru pe alb ceea ce o (mica) parte a presei tot scrie de ani intregi: Consiliul general al Bucurestiului e o punga de coruptie, alimentata de vechile retele securiste care au capturat business-ul romanesc dupa 1989. Si tot dosarul DNA deschide calea pentru o actiune care sa dea inapoi bucurestenilor banii furati in ultimii ani: cine va deschide actiunea va avea sanse mari sa cistige alegerile la Primarie in 2016.


Criza refugiatilor: Turcia refuza infiintarea de centre de primire pe teritoriul sau
8:31:40 AM
Turcia refuza infiintarea pe teritoriul sau de centre de primire si de inregistrare a imigrantilor asa cum a solicitat Uniunea Europeana pentru a face fata actualei crize a refugiatilor, a anuntat luni premierul turc Ahmet Davutoglu.


Thomas Ciulei interzice difuzarea filmelor semnate de el si de tatal sau, Liviu Ciulei, pe teritoriul Romaniei
8:23:00 AM
Thomas Ciulei interzice difuzarea filmelor semnate de el si de tatal sau, Liviu Ciulei, pe teritoriul Romaniei si spune ca a luat aceasta decizie din cauza 'atitudinii destructive a Centrului National al Cinematografiei legate de restaurarea filmelor lui Liviu Ciulei si a tratamentului discriminatoriu si destructiv' privind productiile sale, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.


Ce afaceri prospera de pe urma crizei refugiatilor
8:14:19 AM
Barci supraincarcate si oameni fortand granitele sunt imaginile care predomina in actuala criza a refugiatilor din Europa. Insa, in umbra acestora, exista si o serie de firme pentru care situatia este o adevarata oportunitate de afaceri, potrivit unui articol publicat de euractiv.ro.


VIDEO S-a inventat costumul care ii ajuta pe studentii la medicina sa fie empatici cu pacientii lor
8:12:00 AM
Universitatea din Lublin, Polonia, a importat din Japonia costume speciale care, folosite impreuna cu ochelarii ce reduc vederea la 20%, ofera purtatorilor experienta senzoriala a unei persoane in varsta. Costumul este conceput pentru a ingreuna miscarile si a pune presiune pe incheieturile membrelor, coloana vertebrala si muschi. Aceasta experienta este utila pentru studentii de la medicina, oferindu-le o perspectiva asupra felului in care se simt pacientii in varsta, noteaza reuters.com.


Federatia de Fotbal a stabilit urnele pentru tragerea la sorti a optimilor de finala din Cupa Romaniei
8:08:32 AM
Federatia Romana de Fotbal a stabilit componenta urnelor pentru tragerea la sorti a optimilor de finala ale Cupei Romaniei, editia 2015-2016, care va avea loc, miercuri, de la ora 13.00, la Casa Fotbalului, informeaza Mediafax.


?Ce reactie au consilierii generali la scandalul Apa Nova: un posibil audit al contractului
7:58:19 AM
Cornel Pieptea, consilier general PNL, vrea un audit financiar pe contractul incheiat intre Apa Nova si municipalitate, iar Minica Boaja - consilier general PSD, spune ca va discuta in Comisia Economica a Consiliului General al Municipiului Bucuresti ce masuri trebuie luate in acest caz. Reamintim ca procurorii DNA sustin ca Apa Nova a marit substantial tarifele la apa si canal prin spaga, majorarile de tarif fiind aprobate de Consiliul General al municipiului Bucuresti. In plus, procurorii au anuntat ca toti consilierii primesc sume de bani pentru votul acordat.


Fost primar al Botosaniului, cercetat de DNA pentru concesionarea unei alei de 130 de metri patrati ce lega un bulevard de un cartier
7:48:00 AM
DNA Suceava efectueaza cercetari fata de Mugurel Catalin Flutur, fost primar al municipiului Botosani, pentru doua infractiuni de abuz in serviciu avand ca rezultat obtinerea unui folos necuvenit, arata un comunicat al Directiei Anticoruptie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply