Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

S-a reluat procesul pilotului ucrainen Nadia Savcenko: Sunt prizoniera de razboi, am fost rapita de separatisti si vanduta rusilor
10:50:52 PM
Pilotul militar ucrainean Nadia Savcenko, a afirmat marti ca a fost "vanduta rusilor" de catre separatistii din estul Ucrainei, negand ca ar avea vreo responsabilitate in uciderea a doi ziaristi rusi, scrie AFP.


Coruptia si energia, temele - vedeta la intalnirea Iohannis-Biden. De ce sunt subiecte de o importanta cruciala/ Culisele discutiilor si o evaluare a vizitei presedintelui in SUA
10:41:00 PM
Cel mai important moment al vizitei presedintelui Klaus Iohannis in Statele Unite l-a reprezentat primirea la Casa Alba. Intalnirea cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, a durat putin peste ora programata initial. Acest mic detaliu are relevanta lui: interesul administratiei americane pentru Romania este real, n-a fost un simplu schimb de amabilitati. In ciuda unor tentative de minimalizare sau trivializare, intalnirea Biden-Iohannis are semnificatii majore din mai multe motive. Chiar daca nu s-a lansat inca oficial, Biden este considerat un tot mai posibil candidat din partea democratilor la alegerile prezidentiale de anul viitor.


Pentagonul aproba linii de comunicatii intre militarii americani si rusi pentru a evita orice incident in Siria
10:03:54 PM
Seful Pentagonului, Ashton Carter, a aprobat stabilirea de linii de comunicatie intre militarii americani si cei rusi pentru a evita orice incident in Siria, unde Moscova a amplasat trupe, a anuntat marti Pentagonul, citat de AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply