Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministrul german al Apararii Ursula von der Leyen, acuzata de plagiat
3:18:40 AM
Ministrul german al Apararii Ursula von der Leyen, acuzata in weekend de plagierea tezei de doctorat in urma cu 25 de ani, a negat duminica o asemenea incalcare a normelor etice, care i-a costat anterior posturile pe doi dintre ministrii cancelarului Angela Merkel, relateaza DPA, citata de Mediafax.


Inca o afacere controversata la Primaria Capitalei: Bucurestenii au platit 40 milioane de euro pentru reabilitarea sediului din bd. Elisabeta, dar lucrarile nu sunt gata nici dupa 5 ani
3:16:00 AM
Lucrarile de amenajare interioara a sediului vechi al Primariei Bucuresti din bulevardul Regina Elisabeta au fost finalizate in proportie de circa 50%, a anuntat duminica primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin. Acesta spune ca lucrarile trebuie terminate, conform contractului cu constructorul, in mai 2016, insa se vor face eforturi sa fie gata in ianuarie 2016. Sorin Oprescu, primarul general al orasului aflat acum in arest, a promis de mai multe ori ca lucrarile vor fi gata in acest an. Pana la finalizarea lucrarilor, angajatii municipalitatii stau fara contract de inchiriere in cladirea de birouri de pe Splaiul Independentei nr. 291-293.


Scandalul Volkswagen. Autoritatile germane ii dau un ultimatum gigantului auto
3:10:22 AM
Autoritatile germane au cerut constructorului de automobile Volkswagen sa explice pana in data de 7 octombrie modul in care intentioneaza sa respecte standardele de mediu pentru motoarele sale diesel, scrie publicatia germana Bild. Autoritatea federala din domeniul transporturilor avertizeaza ca ar putea interzice circulatia pe drumurile din Germania a modelelor implicate in scandalul testelor trucate.


Sorin Iliesiu, crucea de la Universitate si delirul demagogic
3:06:33 AM
Sorin Iliesiu este un om al actiunii. Domnia sa viseaza, iar colegii din Senat i s-au asociat in acest vis, la un Bucuresti dominat de crucea crestina. Memoria victimelor comunismului ar fi onorata, inspirat, de un imens pom luminat feeric de beculete. Incrucisare intre monumentul de la Rio si de cel de pe varful Caraiman, crucea lui Sorin Iliesiu este opera pe care domnia sa, luptator in apararea memoriei si a libertatii, o va lasa celor de maine. Pentru romani, ca si pentru bucuresteni, truda lui Sorin Iliesiu va insemna consacrarea unui ideal, acela de a aseza sub semnul sfinteniei un spatiu al sacrificiului.


Plagiatul. Dupa trei ani(1)
2:54:55 AM
- Ce s-a furat?
- Buca?i de text. Textul altuia. Care l-a scris ?i publicat.
- Pai, sa dea buca?ile-alea înapoi!
- N-are cum, ca le-a pus în textul lui ?i n-a zis ca le-a luat de la Cutare.
- Cum sa zica daca e scris?
- A?a vine vorba. Trebuia sa scrie acolo, pe pagina unde a pus textul lui Cutare, ca e textul lui Cutare. ?i sa puna ghilimele unde începe ?i unde sfâr?e?te textul luat de la cutare.


VIDEO O germanca, declarata ucisa acum 31 de ani, a fost gasita traind sub o falsa identitate
2:46:31 AM
In urma cu 31 de ani Petra Pazsitka a fost considerata decedata, dupa ce suspectul principal al anchetatorilor, in cazul deschis pe tema disparitiei acesteia, a marturisit ca a ucis-o. Aceasta a fost gasita in urma cu doua saptamani in orasul Dusseldorf, informeaza bbc.com.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply