Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Audi spune ca 2,1 milioane dintre masinile produse de companie au soft-ul care triseaza la testele de emisii
5:38:47 AM
Audi a anuntat ca 2,1 milioane de masini vandute de companie in toata lumea au software-ul care a permis companiei mama Volkswagen sa triseze la testele de emisii din Statele Unite, transmite Reuters.


Alina Gorghiu se asteapta la 15.000 de oameni la mitingul impotriva guvernului Ponta
5:36:39 AM
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca se asteapta ca, in ciuda vremii nefavorabile, 15.000 de oameni sa participe la mitingul liberalilor impotriva guvernului PSD si a lui Victor Ponta, organizat marti in Parcul Izvor din Capitala, inaintea motiunii de cenzura din Parlament.


RADET incepe de marti incarcarea instalatiilor de alimentare cu energie termica
5:32:11 AM
RADET Bucuresti anunta ca va incepe de marti incarcarea instalatiilor de alimentare cu energie termica, pentru pregatirea retelei de termoficare in sezonul 2015 - 2016. Conducerea Regiei solicita populatiei sa ia toate masurile necesare pentru finalizarea lucrarilor la instalatiile interioare, pentru a evita incidentele (inundatii in apartamente) ce pot aparea odata cu incarcarea retelei.


Irina Begu a urcat pe locul 26 in clasamentul WTA, Simona Halep se mentine pe 2
5:19:49 AM
Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, castigatoare saptamana trecuta la Seul, a urcat trei pozitii in clasamentul WTA si ocupa locul 26, cu 1.866 de puncte, in timp ce Simona Halep se mentine pe pozitia a doua, cu 6.780 de puncte, conform ierarhiei ce a fost data publicitatii luni, citata de Mediafax.


Secretariatul General al Guvernului cumpara 120 de PC-uri si laptop-uri cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro preinstalat/Statul cere in justitie suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, invocand nereguli contractuale
5:14:00 AM
Secretariatul General al Guvernului (SGG) a demarat o licitatie publica pentru achizitia a 90 de PC-uri si 30 de laptop-uri pe care sa fie preinstalat sistemul de operare al Microsoft - Windows 10 Pro sau echivalent, precum si echipamente de tip server, firewall si peste 500 de licente, contract cu o valoare estimata cu TVA la peste 1,7 milioane lei (peste 380.000 de euro), finantat din fonduri bugetare, potrivit unui anunt publicat, sambata, in Sistemul Electronic de Achizitii publice (SEAP). Amintim ca in luna decembrie 2014, Ministerul pentru Societatea Informationala a cerut in instanta suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, invocand nereguli contractuale.


?FOTOGALERIE Parisul fara masini: Mii de pietoni si biciclisti au devenit stapanii strazilor si marilor bulevarde
5:01:00 AM
Pentru cateva ore, mii de pietoni, amatori de jogging si biciclisti au devenit stapanii strazilor si marilor bulevarde din centrul Parisului, cu ocazia primei "zile fara masini" organizata in capitala franceza, scrie AFP.


Volkswagen suspenda trei directori de cercetare-dezvoltare - surse
4:57:43 AM
?Grupul Volkswagen a decis sa-i suspende pe directorii diviziilor de cercetare-dezvoltare de la Audi, Porsche si de la marca "mama" Volkswagen, scrie Reuters, citand surse apropiate discutiilor. Vineri, board-ul Volkswagen a anuntat ca au fost suspendati cativa angajati din cauza uriasului scandal al trucarii emisiilor.


ANI a descoperit incompatibilitati si conflicte de interese penale in cazurile unui fost primar si a patru viceprimari
4:57:09 AM
Agentia Nationala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, precum si existenta conflictului de interese de natura penala in cazul a cinci fosti sau actuali alesi locali - patru viceprimari si un fost primar, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply