Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prognoza meteo pentru octombrie-decembrie: Temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal iar regimul precipitatiilor va fi unul excedentar
4:28:00 AM
Temperaturile medii lunare se vor situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, in urmatoarele trei luni, in timp ce regimul precipitatiilor va fi unul excedentar atat in ultimele luni de toamna, cat si in prima luna de iarna, reiese din prognoza meteorologica valabila pentru intervalul octombrie - decembrie 2015, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Agerpres.


Presedintele german avertizeaza ca tara sa are o limita in privinta numarului de refugiati pe care ii poate primi
4:15:32 AM
Presedintele german a avertizat ca exista limite in cazul refugiatilor, avand in vedere ca urmeaza sa primeasca 800.000 de oameni in acest an, informeaza Reuters.


Statele Unite, un factor important in criza elena a datoriilor. Washingtonul a sfatuit guvernul grec sa nu infrunte Germania
4:12:41 AM
Washington a sfatuit primul guvern Syriza sa nu infrunte Germania si sa fie dispus sa puna in practica reformele propuse in saptamanile de dinaintea acordului de salvare semnat pe 13 iulie, informeaza Kathimerini.


Cum a ajuns Europa sa jongleze cu cinci crize concomitente
3:58:00 AM
Europa jongleaza cu cinci crize simultane, toate socuri neprevazute anterior, aflate in stagii diferite de dezvoltare: refugiatii din Siria, muntele de datorii de la periferia zonei euro, scaderea economiei globale, anexarea Crimeei de catre Rusia si efectele sale si scandalul in care este implicat producatorul german e masini Volkswagen, comenteaza Financial Times.


Alimentele de tip junk food afecteaza functiile cognitive- studiu
3:46:37 AM
Consumul de junk food nu este nemilos doar cu talia sau cu inima celor care prefera acest gen de alimenta?ie, ci este mult mai nociv pentru sanatate decât se credea, sus?ine un studiu publicat revista BMC Medicine, noteaza Agerpres.


Comisia Europeana a aprobat 40 de milioane de euro pentru un drum din Romania
3:42:00 AM
Comisia Europeana a aprobat luni plata catre Romania a 40,7 milioane de euro, reprezentand finantarea din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) si Fondul de Coeziune a proiectului de reabilitare a Drumului National 14 - parte din Programului Operational de Transport 2007-2013, a informat executivul comunitar, intr-un comunicat de presa.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply