Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

LIVE TEXT Scandalul Volkswagen - Compania primeste un ultimatum in Germania/Peste 2 milioane de masini Audi sunt afectate de manipularea emisiilor
7:22:00 AM
Scandalul Volkswagen continua in forta si luni, noi informatii aratand ca lucrurile sunt cu adevarat grave. Martin Winterkorn este anchetat pentru manipularea emisiilor, iar Volkswagen primeste un ultimatum in Germania pentru a prezenta un plan de rezolvare a situatiei. In plus, un raport arata ca multe modele auto au de fapt consum cu 40-50% mai mare decat cifrele din materialele de marketing.
............................
14.27 Autoritatile de la Berlin au dat pana la 7 octombrie un ultimatum celor de la Volkswagen pentru a veni cu un plan si o solutie tehnica, astfel incat masinile sa fie conforme.
14.25
Procurorii din orasul Braunschweig au deschis o ancheta impotriva lui Martin Winterkorn, fostul CEO al Volkswagen care miercuri si-a dat demisia. Acuzatiile sunt in legatura cu vanzarea de masini cu date eronate ale emisiilor.


PMP spune ca legea votului prin corespondenta pare imposibil de adoptat in timp util si sustine ca PNL si Klaus Iohannis sunt pe blat cu majoritatea parlamentara
7:20:13 AM
Nepromovarea votului prin corespondenta este o insulta la adresa romanilor din diaspora iar "PNL si presedintele Iohannis au fost pe blat cu majoritatea parlamentara", acuza Partidul Miscarea Populara intr-un comunicat de presa.


ANI cere incetarea de drept a mandatului de deputat al lui Constantin Adascalitei (PSD)
7:19:25 AM
Agentia Nationala de Integritate a solicitat, luni, Camerei Deputatilor sa constate incetarea de drept a mandatului lui Constantin Adascalitei, potrivit Agerpres.


Victor Ponta: Voi vota cu Liviu Dragnea, m-a convins
7:16:00 AM
Premierul Victor Ponta a declarat luni ca il va vota pe Liviu Dragnea la congresul PSD la care se va alege seful partidului.


VIDEO Dezvaluiri surprinzatoare ale intamplarilor noului sezon Game of Thrones: Jon Snow reapare in serial
7:04:00 AM
Cel de-al saselea sezon al serialului Game of Thrones, care se filmeaza in prezent, este programat sa fie lansat aprilie 2016, conform gameofthrones.wikia.com. Cu toate acestea, anumite intamplari ce au loc in viitorul sezon sunt deja discutate pe internet. Cea mai curioasa intamplare este faptul ca personajul Jon Snow reapare in serial, subiect pe marginea caruia fanii serialului dezbat planul secret al producatorilor prin care acesta este reintrodus in intriga filmului, scrie independent.co.uk.


FOTOGALERIE Superluna sangerie
6:59:38 AM
Din America in India, trecand prin Africa si Europa, milioane de oameni s-au delectat in noaptea de duminica spre luni cu strania tenta rosie a "Superlunii sangerii", potrivit AFP.


WTA WuhanSimona Halep joaca marti cu Anastasia Pavliucenkova
6:54:07 AM
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, va evolua, marti, in turul doi al turneului de la Wuhan (China), impotriva sportivei Anastasia Pavliucenkova (Rusia), pozitia 32 in ierarhia mondiala, informeaza site-ul oficial al competitiei.


Cum depistam infarctul miocardic acut? Dr. Florina Pinte, medic primar cardiologie, discuta online cu cititorii, miercuri de la ora 11.00
6:43:31 AM
Care sunt primele semne ale unui infarct miocardic? Cum stim sa facem diferenta dintre un atac de panica si o afectiune serioasa a inimii? Cand trebuie sa ne ingrijoram si ce pasi trebuie sa urmam? Dr. Florina Pinte, medic primar cardiologie, discuta online cu cititorii, miercuri de la ora 11.00.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply