Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Axel Springer cumpara publicatia Business Insider pentru aproape 350 de milioane de dolari
8:31:26 AM
Conglomeratul german de media Axel Springer a ajuns la un acord pentru preluarea companiei ce editeaza publicatia online BusinessInsider, Business Insider Inc., pentru suma de 343 milioane de dolari, dupa ce, in urma cu doua luni, a ratat achizitia Financial Times, potrivit Bloomberg.


Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vremea se amelioreaza, dar ramane rece pentru aceasta perioada
8:20:00 AM
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar se va mentine rece pentru aceasta perioada a anului, in urmatoarele doua zile. Izolat, va mai ploua slab la inceputul intervalului in sud-vest si la munte, iar mai ales noaptea si in Dobrogea. Vantul va prezenta intensificari temporare in estul si in sud-estul teritoriului, cu viteze mai mari in sudul Moldovei, Baragan si pe litoral. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de intervalul precedent, se vor incadra intre 11 si 18 grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai ridicate pe litoral. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase, izolat, vor fi conditii de ceata.


Sondaj INSCOP: Increderea romanilor in UE a scazut cu 7 puncte fata de iulie, in urma crizei imigrantilor
8:18:34 AM
Uniunea Europeana se plaseaza pe locul 3 in topul institutiilor internationale in care romanii au incredere,  52,7% incredere multa si foarte multa, arata un sondaj INSCOP realizat in perioada 10 - 15 septembrie. Increderea romanilor in UE a scazut astfel cu 7 puncte fata de luna iulie 2015, cand se plasa la 59,8%, un rol important jucand felul in care Bruxelles-ul a gestionat criza imigrantilor, dar si reactiile vecinilor nostri din UE.


Contextul dificil al urmatoarei decizii de politica monetara a BNR
7:58:00 AM
Urmatoarea decizie de politica monetara este acompaniata de un set de conditii nemaiintalnite pana acum, atat interne cat si externe. Intelegerea corecta a acestor conditii este esentiala pentru aceasta decizie sau pentru cele ce vor urma intr-un orizont de timp relativ scurt.


Alti doi directori adjuncti ai Apa Nova, audiati in calitate de martori la DNA Proiesti: Apa Nova e curata ca apa
7:55:00 AM
Giovana Soare si Madalin Mihailovici, directori adjuncti in cadrul Apa Nova Bucuresti, s-au prezentat marti la DNA Ploiesti, unde au fost citati in calitate de martori in dosarul de coruptie in care este implicat furnizorul de apa, anunta Mediafax. Giovana Soare a declarat ca la nivelul companiei nu s-au produs ilegalitati: "Apa Nova e curata ca apa".


VIDEO Prima intalnire oficiala dintre Barack Obama si Vladimir Putin a fost dominata de raceala
7:53:44 AM
Prima intalnire oficiala dintre Barack Obama si Vladimir Putin din ultimii doi ani, care au fost marcati de cea mai grava criza diplomatica dintre cele doua superputeri nucleare de la Razboiul Rece, a fost dominata de raceala, noteaza presa internationala.


VIDEO Victor Ponta ironizeaza motiunea Gorghiu-Blaga cu un clip amuzant
7:45:00 AM
Premierul Victor Ponta ironizeaza motiunea PNL respinsa marti de Parlament printr-un video postat pe pagina sa de Facebook pe care il prezinta drept "Singurul comentariu despre motiunea Gorghiu- Blaga de azi".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply