Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Protestul angajatilor RAAN blocheaza DN67
2:32:33 AM
Circulatia rutiera in sectorul centura municipiului Drobeta Turnu Severin - localitatea Halinga al DN 67 va fi oprita, luni, din cauza protestelor angajatilor Regiei Autonome de Activitati Nucleare (RAAN), informeaza Agerpres.


Conflictul de interese si protectia de care (chiar) nu aveam nevoie
2:29:51 AM
Una dintre inovatiile Noului Cod Penal vizeaza conflictul de interese, infractiune careia modificarile legislative de data recenta tind sa-i atribuie o relevanta tot mai mare, cu impact deopotriva asupra activitatii functionarilor publici si a operatorilor din mediul privat.


Cat de mare este pericolul ca masinile din prezent sa cada prada hackerilor
2:17:26 AM
De ani buni auzim despre atacuri informatice indreptate impotriva unor state sau corporatii, insa incet incet atacurile vor ajunge sa vizeze lucruri mult mai obisnuite, cum ar fi automobilele. In aceasta vara au fost cateva exemple care arata ca masinile sunt vulnerabile, insa nu trebuie sa intram in panica. Industria auto admite ca trebuie sa faca ceva si deja se nasc aliante defensive, insa brese vor mai exista. Si autoritatile preseaza companiile sa ia lucrurile in serios, iar de aici se ivesc controverse. In articol puteti citi daca sunt masinile din prezent cu adevarat in pericol si care este elementul ce ar putea inrautati lucrurile in viitorul apropiat.


Separatistii din Catalonia au obtinut victoria in alegerile regionale
2:11:22 AM
O coalitie separatista care a promis independenta regunii spaniole Catalonia a obtinut victoria in alegerile regionale de duminica, relateaza DPA. Alianta separatista condusa de catre liderul catalan Artur Mas a obtinut 72 din cele 135 de mandate ale Parlamentului catalan, dupa numararea a 99% din voturi.


Ministrul apararii de la Chisinau spune ca armata Republicii Moldova are buget mai mic decat cea transnistreana
2:01:23 AM
Bugetul armatei moldovene este inferior celui al asa-numitei armate a regiunii transnistrene, a spus ministrul Apararii de la Chisinau, Anatol Salaru, potrivit Unimedia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply