Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?China: Trei morti in urma unor explozii multiple
7:42:37 AM
Trei oameni au murit in China in urma unor explozii multiple, anunta presa de stat, preluata de AFP.


Victor Ponta, despre imprumutul de 150 mil. euro pentru guvernul de la Chisinau: Daca nu ajutam acum Republica Moldova, fortele pro-ruse vor pune stapanire din nou pe tara
7:21:16 AM
Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca Guvernul va aproba memorandumul prin care se va acorda un ajutor rambursabil de 150 de milioane de euro Republicii Moldova, fara de care, in opinia sa, ''tara poate sa ajunga in situatia in care fortele politice pro-ruse pun din nou stapanire pe ea ca acum 70 de ani'', informeaza Agerpres.


Oficiali rusi au cerut SUA sa paraseasca imediat spatiul aerian sirian, desi abia azi parlamentul de la Moscova a aprobat trimiterea de forte armate in strainatate
7:08:25 AM
Oficiali rusi au cerut ca avioanele americane de razboi sa paraseasca imediat spatiul aerian sirian, a declarat miercuri un oficial american de rang inalt, potrivit Fox News, citata de Mediafax.


Revenirea lui Putin. Cand valorile morale sint puse intre paranteze, raul prolifereaza
7:04:00 AM
Putin renaste din propria cenusa, iar summitul ONU de la New York l-a transformat in personajul principal al momentului pe scena globala. Devenit paria international dupa ce a calcat in picioare dreptul international prin anexarea Crimeei si declansarea razboiului in estul Ucrainei, Putin a exploatat perfect lipsa de angajament a liderilor occidentali. El s-a pozitionat ca un aparator al valorilor crestine, ca un factor inevitabil in rezolvarea conflictului din Siria. Mai mult: ajutat de decizia lui Barack Obama de a se intilni in New York, s-a relegitimat ca un lider important.


Victor Ponta cere ministrilor o strategie pentru imbunatatirea pozitiei Romaniei in topurile economice
6:57:00 AM
Premierul Victor Ponta a tinuta sa sublinieze inaintea sedintei de guvern de miercuri progresul realizat de tara noastra potrivit evaluarilor Bancii Mondiale si World Economic Forum si a cerut ministrilor sa sa vada cum se poate imbunatati si mai mult pozitia Romaniei in topurile economice.


Groupama Asigurari anunta ca a devenit principalul asigurator al Orange Romania
6:45:26 AM
Groupama Asigurari, al doilea mare asigurator de tip Property de pe piata romaneasca, a reinnoit in luna august 2015 contractul de asigurare bunuri cu Orange Romania, a anuntat miercuri asiguratorul. In urma acestui parteneriat strategic, Groupama Asigurari a devenit principalul asigurator al liderului de pe piata serviciilor de comunicatii, cu o pondere de 50% din pachetul de asigurari contractat de acesta. 


Victor Ponta: Amanam cu un an acea prevedere din legea educatiei ca de maine dam afara 3.000 de cadre didatice din universitati
6:45:00 AM
Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de guvern ca astazi va amana cu un an termenul prevazut de legea educatiei inca de acum 4 ani, deci din 2011, pana la care cadrele didactice din invatamantul universitar erau obligate sa obtina titlul de doctor. "Amanam cu un an acea prevedere din legea educatiei ca de maine dam afara 3.000 de cadre didatice din universitati", a spus Ponta.
  • Avertismentul profesorului universitar Mihai Coman: Daca prorogarea nu este publicata in Monitorul Oficial astazi, atunci solutia creeaza o criza de 10 ori mai mare decat problema


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply