Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Teamnet anunta ca va colabora cu Airbus pentru constructia unei drone care poate atinge viteza de 230 km/h si altitudinea de 3.000 de metri
6:51:00 AM
Grupul Teamnet, unul dintre principalii integratori IT&C din regiune, anunta ca va furniza sistemul de comunicatii si solutia calculatorului de bord pentru o drona numita Signus care va fi produsa in colaborare cu Airbus. Teamnet a avut anul trecut o cifra de afaceri in valoare de 93 milioane euro. Compania a facut pana in 2011 parte din grupul Asesoft fondat de Sebastian Ghita, insa a spus in repetate randuri ca de cativa ani nu mai are legatura cu controversatul om de afaceri.


Groupama Asigurari anunta ca a devenit principalul asigurator al Orange Romania
6:45:26 AM
Groupama Asigurari, al doilea mare asigurator de tip Property de pe piata romaneasca, a reinnoit in luna august 2015 contractul de asigurare bunuri cu Orange Romania, a anuntat miercuri asiguratorul. In urma acestui parteneriat strategic, Groupama Asigurari a devenit principalul asigurator al liderului de pe piata serviciilor de comunicatii, cu o pondere de 50% din pachetul de asigurari contractat de acesta. 


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply