Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Champions League: Barcelona - Leverkusen, meciul zilei
5:19:00 AM
Marti se vor disputa opt partide din faza grupelor din Champions League, meciul zilei fiind cel dintre FC Barcelona si Bayer Leverkusen (la gazde nu va evolua Lionel Messi - indisponibil aproximativ sapte saptamani). Intra in material pentru a vedea programul zilei si cel al televizarilor.


ELCEN a convenit cu Romgaz esalonarea datoriilor de 362 milioane lei
5:15:23 AM
Electrocentrale Bucuresti a convenit cu Romgaz sa esaloneze datoriile, astfel incat, de la 16 octombrie, bucurestenii  si constantenii sa poata avea apa calda si caldura in iarna 2015 - 2016, a declarat, pentru Agerpres, directorul general al ELCEN, Marcel Octavian Nicolaescu. Este vorba despre o datorie de 362 milioane lei pe care ELCEN o are catre ROMGAZ, iar esalonarea s-a facut pe o perioada de doi ani.


Victor Ponta, discurs in Parlament la dezbaterea motiunii de cenzura: Doamna Gorghiu stia foarte bine ce inseamna contracte cu statul. Sunteti cam scumpa, doamna Gorghiu!
5:05:00 AM
Premierul Victor Ponta a afirmat, in discursul sustinut marti in Parlament, la dezbaterea motiunii de cenzura impotriva Guvernului sau, ca nu a semnat niciodata vreun contract cu o societate cu capital de stat si a sustinut ca firma la care a lucrat ca avocat co-presedintele PNL Alina Gorghiu a avut mai multe contracte cu AVAS. "Nu am semnat niciodata niciun fel de contract cu vreo societate cu capital de stat. Stiu ca a semnat domnul Sova cu societati din portofoliul AVAS, condusa atunci de catre domnul Teodor Atanasiu. Deci dumneavoastra vreti acum sa-mi dau eu demisia pentru ca domnul Atanasiu cu Sova au semnat niste contracte? Care e logica? Sau poate domnul Atanasiu a fost sfatuit gresit de catre o consiliera a domniei sale, care era si avocat si care stia foarte bine ce inseamna contracte cu statul, daca cumva le-a uitat doamna consilier avocat Gorghiu", a sustinut Ponta.


VIDEO Un videoclip dedicat mincinosilor este folosit ca replica in diferite situatii pe platformele sociale
5:01:00 AM
Este vorba despre videoclipul produs de Nicolas Fraser si postat atat pe youtube, cat si pe site-ul vine.co, unde a fost accesat de peste 40 de milioane de ori. Melodia lui Nicolas Fraser este copiata dupa piesa "Too Close" a formatiei Next. In videoclipul de mai jos, produs de echipa BBC Trending, sunt intervievati atat Nicolas Fraser, cat si Robert "RL" Lavelle Huggar de la Next.


LIVE TEXT Scandalul Volkswagen - Compania promite ca in cateva zile va anunta solutiile/Orasul Wolfsburg a inghetat bugetul local/Numarul de vehicule utilitare afectate este de 1,8 milioane
4:51:00 AM
Scandalul noxelor continua sa aduca vesti proaste pentru Volkswagen. Orasul unde compania isi are sediul a decis sa sisteze angajarile si sa inghete bugetul local, anticipand vremuri grele pentru oras. Alta informatie vine din Ungaria, unde ministrul economiei a declarat ca doua milioane dintre cele 11 milioane de motoare aflate in centrul controversei au fost produse in Ungaria. Scandalul are reverberatii si in Japonia unde toti constructorii sunt somati sa faca verificari.
...............
12.15
Volkswagen spune ca sunt afectate 1,8 milioane de vehicule utilitare in scandalul emisiilor trucate.(AFP).
12.00
Autoritatile din Japonia au crut tuturor companiilor auto care vand masini desel in tara sa faca verificari pentru a se asigura ca masinile respecta normele de poluare.
11.57:
Compania promite ca in cateva zile va anunta solutiile, lasand de inteles ca va face o uriasa rechemare in service pentru 11 milioane de masini (Reuters)


WTA Wuhan: Victoria Azarenka a parasit competitia - Johanna Konta, posibil adversar al Simonei Halep
4:45:00 AM
Dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, Victoria Azarenka a abandonat in setul al doilea al partidei cu Johanna Konta (era condusa cu 1-0), din turul doi al turneului WTA de la Wuhan. In cazul in care o va elimina pe Anastasia Pavlyuchenkova, Simona Halep o va intalni pe Konta in urmatoarea partida. Au parasit, marti, competitia Caroline Wozniacki (favorita 4), Victoria Azarenka, Belinda Bencic (favorita 11) si Madison Keys (favorita 14).


Cum justifica Kelemen Hunor votarea motiunii de cenzura: Unii dintre membrii guvernului au devenit portavocea extremismului si nationalismului orb
4:44:07 AM
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti in plenul Parlamentului ca partidul sau va vota motiunea de cenzura initiata de PNL. "Guvernul creeaza tensiuni intre diferite grupuri sociale, unii dintre membrii guvernului au devenit portavocea extremismului si nationalismului orb", a spus Hunor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply