Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Catalin Predoiu explica absenta liderilor liberali de la mitingul anti-Ponta organizat de PNL: S-a decalat programul asa ca au fost blocati in Parlament si nu au putut sa mai ajunga in strada
2:04:00 PM
Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a explicat marti seara, la Digi24, ca presedintii formatiunii, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, nu au putut sa participe la mitingul anti-Ponta organizat de PNL in parcul Izvor din Capitala [entru ca s-a decalat programul de discutii iar co-presedintii au fost blocati in Parlament cu discursuri si coordonarea raspunsurilor in cadrul dezbaterilor pentru motiune.


??VIDEO Ce nu s-a vazut la TV in ziua in care guvernul Ponta nu a picat
1:53:00 PM
Premierul Ponta a fost numai un zambet marti, in sala de plen a Parlamentului, unde motiunea de cenzura a opozitiei a picat la vot. Atmosfera din sala trada resemnarea, iar parlamentarii si-au vazut mai degraba de treaba pe tablete si telefoane, s-au distrat si si-au spus glume, iar liderii opozitiei au preferat sa imparta strangeri de maini prin sala, desi afara, langa Parlament, erau circa 3.000 de oameni care protestau in ploaie si ii asteptau la miting. La finalul sedintei, premierul Ponta a glumit si a dat frateste mana cu un lider al unui partid care a votat pentru demiterea guvernului.
  • Vezi un reportaj marca HotNews.ro cu imagini de la sedinta de marti a parlamentului


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply