Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Stefanel Dan Marin: Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu aproba tarifele la apa. Doresc o scadere a pretului
9:44:38 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu aproba tarifele la apa, acestea fiind aprobate de o comisie internationala de experti si de autoritatea de reglementare in domeniu, a declarat Stefanel Dan Marin, primarul interimar al Capitalei. Afirmatiile au fost intarite si de Adrian Cristea, director general, Autoritatea Municipala de Reglementare a Serviciilor Publice (AMRSP).


Liviu Dragnea este foarte suparat pe deputatii PSD care au absentat din plen la votul final: Daca se votau pensiile speciale, mai erau absenti?
9:38:00 AM
Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, s-a declarat "foarte suparat" pe deputatii social-democrati pentru ca au absentat de la votul final din plenul Camerei Deputatilor de miercuri, unde a fost respins un proiect de lege privind sectorul de irigatii intrucat nu a intrunit numarul suficient de voturi "pentru", fiind vorba de o lege organica.


Isarescu: Un eventual nou acord cu FMI ar trebui sa fie axat pe problemele ramase nerezolvate, adica reformele structurale
9:36:00 AM
Un nou acord al Romaniei cu Fondul Monetar International ar oferi un plus de credibilitate politicii economice a Romaniei, dar n-ar trebui sa fie axat pe balanta de plati, ci pe problemele ramase nerezolvate, respectiv reformele structurale, a spus joi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unui briefing cu presa, la cateva ore dupa ce BNR a decis mentinerea dobanzii cheie. Intrebat care e opinia sa in legatura cu un potential nou acord, Isarescu a admis ca semnarea unui asemenea document ar da un plus de credibilitate politicii economice a Romaniei. "Cred ca ne-ar ajuta si in ceea ce priveste finantarea avantajoasa de pe pietele internationale, probabil ar stimula procesele de reforma", a mai spus Isarescu.


O companie low-cost anunta ca va sfida regulile europene si va primi in avioane refugiati fara viza
9:20:34 AM
Compania aeriana low-cost Ryanair a anuntat miercuri ca planuieste sa ignore regulile UE si ca va permite solicitantilor de azil fara viza sa se urce in mai multe aeroporturi din sud-estul Europei pentru destinatii din Belgia, Italia, Franta, Spania, Danemarca si Germania, informeaza DPA.


Agribusiness - domeniul in care numarul de competitori a crescut cu 238%
9:03:00 AM
Peste 80.000 de agenti economici s-au infiintat in primele 8 luni ale anului 2015, cea mai accelerata crestere a numarului de inmatriculari consemnandu-se in agricultura, potrivit statisticilor anuntate, miercuri, de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).


Trafic restrictionat in week-end, cu ocazia Maratonului International Bucuresti
8:51:00 AM
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 6.30-14.00, si duminica, intre orele 6.00 si 16.00, cu ocazia desfasurarii Maratonului International Bucuresti, cu plecare si sosire in Piata Constitutiei din Capitala.


Avocatul lui Sorin Oprescu spune ca primarul suspendat al Capitalei a fost externat la cererea sa
8:44:19 AM
Avocatul Viorel Mocanu a declarat, miercuri, ca Sorin Oprescu a fost externat din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti la cererea sa si este posibil sa fie internat din nou, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply