Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Consiliul Concurentei a amendat cu 207 mii euro 10 companii din domeniul gazelor
3:32:00 AM
Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 920.069 lei(aproximativ 207.690 euro) 10 companii din domeniul gazelor naturale pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale, se arata intr-un comunicat de presa. Din initiativa distribuitorului de gaze WIROM, companiile, 9 executanti de lucrari in domeniu, au participat la o intelegere avand ca obiect stabilirea unui pret unic pentru instalatiile standard de utilizare. Vezi care sunt companiile amendate.


?WTA Wuhan: Monica Niculescu, eliminata de Carla Suarez Navarro
3:15:00 AM
Drumul Monicai Niculescu la turneul WTA de la Wuhan s-a oprit in turul doi, faza a competitiei unde a fost invinsa de Carla Suarez Navarro. Desi a castigat primul set cu 7-5, Monica le-a cedat pe urmatoarele doua, 3-6, 4-6.


Deputat PSD, jignire la adresa unui instrument democratic: Parlamentarii puterii refuza sa voteze motiunea de cenzura pentru a persifla modul in care colegii din Opozitie s-au pripit
3:09:00 AM
Parlamentarii Puterii vor asigura cvorumul, dar nu vor participa la votul de marti asupra motiunii de cenzura a PNL. Iata ce declara la RFI deputatul PSD, Florin Iordache. El spune ca in acest fel, parlamentarii coalitiei vor "persifla modul in care Opozitia s-a pripit prin depunerea acestei motiuni".


Directorul de achizitii al Apa Nova Bucuresti este audiat la DNA Ploiesti
3:08:00 AM
Mihai Savin, directorul de achizitii al Apa Nova Bucuresti, este audiat, marti dimineata, la sediul DNA Ploiesti in dosarul in care procurorii anticoruptie efectueaza cercetari pentru infractiuni de cumparare de influenta si trafic de influenta. Mihai Savin, care este director executiv al Apa Nova si care raspunde de departamentul de achizitii din cadrul companiei, a fost citat ca martor in dosarul in care sunt urmariti penal fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu si oamenii de afaceri Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu, scrie Agerpres, citand surse judiciare.


?O noua zi de turbulente pe bursele asiatice, actiunile producatorilor de materii prime scad puternic
3:07:58 AM
Puternic afectate de devalorizarea yuanului, la jumatatea lunii august, pietele asiatice cunosc o noua zi de turbulente marti, in conditiile in care ingrijorarile legate de cresterea economica mondiala revin in centrul atentiei, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply