Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Victor Ponta: E bine sa avem un nou acord cu FMI, insa trebuie sa ne consultam cu partidele si presedintele. Ar fi vorba despre un acord preventiv si pe reforme structurale
7:34:00 AM
Premierul Victor Ponta a declarat marti, dupa votul din Parlament asupra motiunii de cenzura depuse de PNL, ca ar fi bine ca Romania sa aiba un nou acord cu FMI insa acest lucru trebuie discutat mai intai in coalitia dse guvernare si apoi cu opozitia si presedintele. Potrivit premeirului, ar fi vorba de un acord preventiv si pe reforme structurale.


De motiune, leul s-a depreciat cu un ban in fata euro. Craciun, BCR: Imaginea macro a Romaniei este atat de buna. incat nici perspectiva unui deficit bugetar in crestere in 2016, nici esuarea recenta acordului cu FMI nu au fost reflectate de pietele financiare locale
7:28:00 AM
BNR a calculat marti o medie a cursului euro/leu de 4,42 de unitati, fata de media de 4.41 inregistrata cu o zi inainte, confirmand faptul ca motiunea de cenzura nu a produs miscari semnificative asupra cursului folosit in tranzactiile din piata. "Nu cred ca investitorii percep Romania ca aflandu-se intr-o situatie de criza politica. Imaginea macro prezenta a Romaniei este atat de buna in comunitatea investitorilor straini, incat nici perspectiva unui deficit bugetar in crestere in 2016, nici esuarea recenta acordului cu FMI nu au fost reflectate de pietele financiare locale", explica pentru HotNews.ro economistul sef al BCR, Radu Craciun.


Puiu Hasotti: Vechii pedelisti sunt in PNL asa cum vechii comunisti sunt in PSD/ Hasotti a anuntat un proiect de lege prin care plagiatul dovedit atrage dupa sine anularea titlului de doctor
7:23:00 AM
Senatorul liberal Puiu Hasotti a anuntat marti, de la microfonul central al plenului parlamentului, in contextul dezbaterii motiunii de cenzura a PNL, ca liberalii au depus la Senat un proiect de lege care prevede ca un plagiat dovedit ar urma sa atraga dupa sine declarare titlului de doctor drept nul. Hasotti a prezentat acest proiect dupa ce l-a atacat pe Gabriel Oprea, despre care a spus ca este "vicepremier, general, coordonator de doctorate", despre care a afirmat ca "a trecut prin gradele militare mai repede decat Maresalul Averescu".


Victor Ponta, despre furnizarea caldurii si a apei calde in Capitala: Ca in fiecare an, putem sa sprijinim, insa solutia de rezolvare este o decizie a Consiliului General legata de RADET
7:21:06 AM
Guvernul poate acorda sprijin pentru asigurarea agentului termic in Capitala, dar solutia la aceasta problema o reprezinta o decizie a Consiliului General al Municipiului Bucuresti legata de RADET, a declarat marti premierul Victor Ponta.


Sapte milioane de dolari pentru un startup care combina zugravirea cu online-ul
7:16:00 AM
Paintzen, un startup din New York care-ti permite sa stabilesti pe internet toate detaliile cand vrei sa redecorezi radical casa, a obtinut o finantare de 7,2 milioane dolari, dovedind ca online-ul poate simplifica si cele mai enervante lucruri. Start-up-ul, catalogat uneori in mod exagerat ca fiind un "Uber al zugravitului", iti permite sa pui pe site toate datele casei si sa stabilesti in ce zi vrei ca echipa de zugravi sa inceapa lucrul, afland de la inceput toate costurile.


Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor: Romania va solicita un nou acord cu FMI anul acesta
7:14:00 AM
In ciuda faptului ca indicatorii macro si evolutia economica se afla pe teritoriu pozitiv, ca si a faptului ca ultimul acord cu FMI s-a finalizat (cam) fortat si nu a fost tras niciun ban din suma contractuala, Romania intentioneaza sa ceara un nou acord de la FMI, conform declaratiilor facute pentru Reuters de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici si citate de Agerpres.


Rusia: Cand candidatul Kremlinului pierde alegerile, pana si alegatorii sunt surprinsi
7:14:00 AM
Cand candidatul comunist Sergei Levchenko l-a invins duminica pe reprezentantul partidului lui Vladimir Putin in lupta pentru guvernarea regiunii siberiene Irkutsk, pana si alegatorii care l-au sprijinit s-au aratat surprinsi: Kremlinul nu pierde niciodata alegerile, scrie Reuters.


ANALIZA Scandalul Volkswagen - Ce efecte are asupra clientilor si ce ar trebui sa faca gigantul german
7:07:00 AM
Volkswagen va avea mult de suferit de pe urma scandalului emisiilor masluite si unii spun ca ar trebui sa se retraga de pe piata din SUA. Vin zile critice, iar Volkswagen trebuie sa reactioneze repede: sa nominalizeze vinovatii, sa spuna exact care masini sunt afectate si sa ofere o solutie. In piata, efectele vor dura mult timp si posesorii de masini diesel VW le vor vinde doar daca vor lasa mult la pret. Dieselul va fi grav lovit in SUA si e de asteptat ca in Europa clientii sa se indrepte spre marci concurente si cota de piata a diesel-ului sa scada.


LIVE Text: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova (dupa ora 15:00)
7:04:00 AM
Simona Halep (cap de serie numarul unu) debuteaza la turneul WTA de la Wuhan, China, impotriva jucatoarei Anastasia Pavlyuchenkova, locul 32 WTA (partida din turul doi al intrecerii). Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro dupa ora 15:00.


Cum castigi loialitatea angajatilor? 9 tipuri de comportament pe care sefii ar trebui sa le adopte
6:52:00 AM
Daca vrei sa iti conduci compania cu succes, trebuie sa devii tu un exemplu pentru angajatii tai. Apar probleme pe care nu poti sa le eviti. Mereu vor fi momente in care nu vei avea suficient timp sau bani pentru a le rezolva. Sunt factori externi pe care nu ii poti controla, scrie Entrepreneurs.com. Dar care sunt acei factori pe care poti sa ii controlezi? Cum sa te comporti si cum sa iti tratezi angajatii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply