Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Papa Francisc a vorbit depre gardul construit de Ungaria la frontiera:Zidurile nu sunt o solutie. Problema ramane, insa creste si ura
9:34:32 AM
Zidurile construite pentru oprirea imigrantilor nu vor rezista, a declarat Papa Francisc referindu-se la gardul metalic construit de Ungaria la frontiera cu Serbia si pe segmente ale frontierelor cu Romania si Croatia, informeaza Mediafax.


Adrian Ungur a castigat turneul Challenger de la Sibiu
9:27:41 AM
Tenismanul Adrian Ungur, locul 189 ATP, a castigat, luni, finala turneului challenger de la Sibiu, dotat cu premii in valoare totala de 42.500 de euro, informeaza Mediafax.


Apple a stabilit un nou record de vanzari, cu 13 milioane de exemplare iPhone 6S si 6S Plus in trei zile
9:14:12 AM
Apple a vandut peste 13 milioane din noile sale produse iPhone 6S si 6S Plus in trei zile, doborand astfel recordul stabilit anul trecut la lansarea precedentelor modele, scrie AFP.


FOTOGALERIE Tabara de refugiati din fata garii din Belgrad. Migrantii, afectati de racirea vremii si de ploi
9:07:00 AM
In galeria foto de mai jos sunt imagini cu refugiatii ce stau temporar in parcul de langa gara si autogara din Begrad, fotografiile aratand ca acestia sunt afectati de ploi si de vremea in racire care se instaleaza in Europa.


Liviu Dragnea, despre controversatul proiect de lege care vizeaza completul de 5 judecatori de la Inalta Curte: Nu sustinem un asemenea proiect, regret ca a aparut
8:58:00 AM
Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca nici PSD nici coalitia de guvernare nu sustin proiectul de lege al deputatului PSD Marius Manolache si ca regreta ca acesta a aparut. Modificarea pe care Manolache o vizeaza ar face ca apelul de la completul de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa fie formulat doar in favoarea inculpatului. Unul dintre cei care se afla in aceasta situatie in prezent este tocmai Liviu Dragnea, cel care luni a avut primul termen la Inalta Curte, la completul de cinci, la apelul in procesul "Frauda la Referendum", el fiind condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in prima instanta - completul de trei judecatori.


Afganistan, 9 luni dupa retragerea NATO: Talibanii au patruns in orasul strategic Kunduz / Armata guvernamentala se confrunta cu o noua amenintare - Statul Islamic
8:52:07 AM
Talibanii se luptau luni cu fortele afgane in Kunduz, marele oras strategic din nordul Afganistan, in momentul in care alti insurgenti, legati de Statul Islamic, incep sa sfideze trupele guvernamentale in aceasta tara, scrie AFP.


Liviu Dragnea: Parlamentarii PSD nu voteaza la motiunea de cenzura; vom asigura cvorumul
8:43:00 AM
Presedintele interimar Liviu Dragnea a anuntat ca parlamentarii puterii vor sta in banci la votul pe motiunea de cenzura ce va avea loc miercuri. Amintim ca PNL are nevoie, pe langa cele 176 voturi pe care le-ar putea da ei, de 100 alte voturi pentru a trece motiunea de cenzura.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply