Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Chutzpah, kitsch si impostura morala: Dl Sorin Iliesiu condamna comunismul
1:38:51 AM
Traseismul cel mai buimacitor face parte din ceea ce, impreuna cu Mircea Mihaies, am analizat in cartea noastra "O tranzitie mai lunga decat veacul", aparuta in 2011 la Curtea Veche Publishing. Dar nu cunosc caz mai stupefiant de metamorfoza decat acela al actualului senator PSD Sorin Iliesiu, ex-liberal, ex-Alianta Civica, ex-GDS (din care a fost exclus), ex-membru al Comisiei care a scris Raportul pe baza caruia seful statului a condamnat, in decembrie 2006, regimul comunist drept ilegitim si criminal. Oportunism? Cinism? Impostura? Toate laolalta? Lipsa oricarei coerente intru principii este sideranta.


Barbatii pot identifica femeile infidele doar privind fotografiile acestora
1:31:54 AM
Psihologii de la Universitatea din Australia de Vest au efectuat recent un experiment in cadrul caruia un grup de barbati a fost pus sa vizualizeze fotografiile a 34 de femei si sa le identifice pe acelea care isi insala barbatii, scrie dailymail.co.uk.


Perchezitii in Bucuresti si judetul Alba intr-un dosar in care se acuza o evaziune fiscala de 2 mil. euro din comertul cu carne
1:25:07 AM
Miercuri dimineata politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane efectueaza 11 perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 2.000.000 de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul comertului cu carne, informeaza IGPR.


Iker Casilas a devenit jucatorul cu cele mai multe prezente in Liga Campionilor. Topul jucatorilor cu peste 100 de aparitii
1:09:00 AM
Iker Casillas, actualul portar al echipei Porto a bifat marti seara cea de-a 152-a prezenta in Liga Campionilor, depasindu-l astfel pe Xavi Hernandez in topul aparitiilor totale in aceasta competitie.


Partidele de stanga ar obtine o victorie clara in caz de alegeri anticipate in Republica Moldova
12:49:45 AM
Partidele de stanga ar obtine o victorie clara in caz de alegeri anticipate, iar opt actori politici au sanse sa acceada in viitorul parlament, arata un sondaj realizat de CBS Axa, citat de Radio Chisinau.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply