Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un irakian, prins la Nadlac in timp ce incerca sa intre in Ungaria cu un buletin romanesc fals, pe care daduse 4.700 de euro
6:34:39 AM
Un tanar din Irak este cercetat penal dupa ce a fost prins la frontiera cu Ungaria, in vama Nadlac, incercand sa iasa din tara cu o carte de identitate romaneasca falsa, pentru care ar fi platit 4.700 de euro, soferul roman care l-a transportat fiind si el cercetat pentru trafic de migranti.


Un raport arata ca exista masini la care consumul real este si cu 50% mai mare decat cel comunicat de constructor
6:32:47 AM
Se stie ca datele oficiale de consum comunicate de producatorii auto sunt obtinute la teste regizate cu grija, pentru ca cifrele sa sune cat mai bine, insa un raport al Transport & Environment arata ca diferenta dintre realitate si teste ajunge la un uimitor 50%. In medie, emisiile de CO2 sunt cu 40% mai mari in trafic, decat in laborator, fiindca producatorii au gasit tot mai multe metode de a manipula testele, mai ales ca in 2001 diferenta dintre laborator si realitate era de numai 8%. Scandalul Volkswagen este un avertisment ce arata ca testele trebuie schimbate, fiindca producatorii auto fac abuzuri, spun realizatorii raportului.


Victor Ponta, despre motiunea PNL: Pedelisti resapati si dudui frustrate / Voi conduce Guvernul cat timp presedintele nu e de acord sa numeasca un premier de la actuala majoritate
6:18:35 AM
Victor Ponta reafirma ca nu va demisiona atat timp cat presedintele Klaus Iohannis nu va fi de acord sa numeasca un premier din actuala majoritate, intr-un mesaj postat pe Facebook in care vorbeste despre "pedelisti resapati si dudui frustrate", o referire, cel mai probabil, la Vasile Blaga si la Alina Gorghiu.


VIDEO Acoperisul Arenei Nationale nu a facut fata ploii de duminica seara
6:17:35 AM
Acoperisul Arenei Nationale, cel mai scump stadion din tara, a cedat duminica seara, in timpul meciului dintre Steaua si Voluntari. Ultimele minute ale meciului s-au jucat in ploaie, dupa ce copertina retractabila nu a mai facut fata, noteaza Digi24.ro.


[P] Lukoil Romania investitii pe termen lung in nevoile societatii romanesti
6:11:26 AM
Responsabilitatea sociala corporatista (CSR) a luat nastere in perioada anilor ’60 - ’70 pe piata liberala din SUA, fiind adoptata si de companiile din Europa zece ani mai tarziu, in anii ’80 - ’90. In Romania, conceptul s-a dezvoltat in anii 1990, odata cu aparitia mai multor ONG-uri, conform studiului „Responsabilitate Sociala (Corporativa) in Romania“, publicat pe undp.ro. In anii 2000, pregatirea Romaniei pentru integrarea in Uniunea Europeana a dus la reforme ce au influentat implicarea companiilor mari si mici in activitati de CSR.


Iluzie optica: Ce vezi in aceasta imagine: o fata care sare in apa sau o fata care este sub apa?
6:05:00 AM
Imaginea alaturata a fost postata pe site-ul imgr.com de catre utilizatorul Maskari si a devenit virala in numai 3 zile de la postare, fiind accesata pana acum de 3.256.936 de vizitatori.


UPDATE Trafic ingreunat in Sinaia pe DN1, soseaua este inundata
6:05:00 AM
Traficul este ingreunat, luni, pe DN1, la Sinaia, in conditiile in care carosabilul este inundat si acoperit cu aluviuni pe o suprafata de cateva zeci de metri patrati, informeaza Agerpres.
UPDATE Un autoturism in care se afla si un copil a ramas blocat luni dupa-amiaza pe DN 1, la Sinaia, din cauza apei de pe carosabil care masoara cateva zeci de centimetri.


Proiect de lege pentru penali: Finul lui Victor Ponta vrea ca apelul de la completul de 5 judecatori de la Inalta Curte sa poate fi declarat doar in favoarea inculpatului
6:03:00 AM
Comisia juridica din cadrul Camerei Deputatilor are pe ordinea de zi proiectul de lege al deputatului PSD Marius Manolache, finul lui Victor Ponta, care vrea modificarea Legii 304/ 2004 privind organizarea judiciara. Modificarea ar face ca apelul de la completul de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa fie formulat doar in favoarea inculpatului. Cu alte cuvinte, daca in prima instanta un inculpat e achitat, procurorii nu vor mai putea face apel la decizie. Manolache mai vrea si infiintarea unei sectii in cadrul Parchetului General care sa investigheze infractiunile savarsite de procurori si judecatori, altele decat cele in competenta DNA si DIICOT. La sedinta comisiei este invitata si presedinta Inaltei Curti, Livia Stanciu, care a mai fost prezenta si in sesiunea trecuta la aceasta comisie.


Studentii cer sanctiuni mult mai aspre pentru plagiatori si alocarea a 6% din PIB pentru educatie, prin legea bugetului
6:02:26 AM
Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti cere ca plagiatele si spaga sa nu mai fie tolerate in facultati, in anul universitar care incepe saptamana aceasta. Printre solicitarile studentilor se numara alocarea a 6% din PIB pentru educatie, in aceasta toamna, prin Legea Bugetului de Stat pentru anul 2016, dar si finantarea universitatilor in functie de performantelor lor.


De ce aleg din ce in ce mai multe femei sa nu faca copii?
5:57:53 AM
In zilele noastre multe femei aleg sa se dedice profesiei lor, renuntand la dorinta de a face copii. O parte dintre acestea se considera nepotrivite pentru a isi intemeia o familie, din motive ce tin fie de temperament, fie de mostenirile genetice si se declara a fi nepotrivite pentru rolul de mama


FMI ar putea negocia un acord de finantare cu Republica Moldova abia in ianuarie. Un lider de partid de la Chisinau sustine ca Romania nu poate trimite bani peste Prut pana nu se semneaza memorandumul cu Fondul
5:55:29 AM
"FMI ar putea negocia un nou acord de finantare cu R. Moldova in ianuarie", a declarat luni presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, dupa o intrevedere cu delegatia Fondului Monetar International, citat de Unimedia .


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply