Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prima cursa feroviara directa intre Chisinau si Iasi a intrat in circulatie. Trenuri moldovenesti, modernizate la Pascani, vor circula zilnic pe o linie cu ecartament larg
6:35:00 AM
Miercuri a intrat in circulatie prima cursa feroviara directa intre Chisinau si Iasi (gara Socola), fara transbordare la frontiera, anunta Ministerul Transporturilor. Cursa va fi operata zilnic de trenuri ale oferatorului feroviar din Republica Moldova, modernizate la Pascani, si va folosi o linie de cale ferata cu ecartament larg (1520 mm) specifica infrastructurii feroviare din Republica Moldova. Durata calatoriei este de circa trei ore.


Primarul general interimar al Capitalei l-a demis din functie pe directorul Administratiei Spitalelor f
6:32:00 AM
Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, l-a demis din functie pe directorul Administratiei Spitalelor, Bogdan Gangura. In locul sau a fost numit Dan Poteca. In 2015, institutia are un buget de circa 300 milioane lei.


Un jurnalist care a petrecut zece zile in ISIS spune ca teroristii vor sa distruga Occidentul cu un holocaust nuclear
6:26:38 AM
Teroristii ISIS vor sa stearga Occidentul de pe fata pamantului cu un holocaust nuclear, sustine un jurnalist ce a petrecut zece zile cu gruparea islamista in timp ce se documenta pentru a scrie o carte, scrie Daily Mail.


VIDEO ?Romanul care vinde in America mobilier made in Romania. 5 chestii pe care le-a facut
6:24:00 AM
Doi antreprenori romani care fabrica mobilier intr-un fost CAP comunist dezafectat din judetul Dambovita au reusit sa patrunda pe piata dura din Statele Unite ale Americii. Sotii Florentina si Dumitru Toader au gasit un  avantaj competitiv pe piata americana: productia "eco" pentru copii. Cum au reusit sa isi duca marfa peste Ocean? Cateva secrete - dezvaluite de Dumitru Toader intr-un interviu pentru StartupCafe.


Germania a tradus in araba primele 20 de articole din Constitutie si distribuie copii in centrele de refugiati
6:09:02 AM
Germania si-a tradus primele 20 de articole din constitutie in araba, ce cuprind drepturi de baza, pentru a-i ajuta pe refugiati sa se integreze, informeaza Reuters.


[P] Astra Film Sibiu 2015: 7 zile de evenimente cinematografice, teatru, concerte si dezbateri
6:01:12 AM
In premiera, Astra Film Festival se deschide luni, 5 octombrie 2015 (ora 18:00, Sala Thalia) nu cu un film, ci cu spectacolul de teatru documentar Double Bind de Kincses Reka si Alina Nelega al Teatrului National din Targu Mures. Double Bind este un spectacol cu 11 actori romani si maghiari despre minoritate si majoritate in Targu Mures. Teatrul realizat cu tehnicile specifice filmului documentar este un teatru in care butaforia si fictiunea lipsesc cu desavarsire facand loc realitatii care performeaza cu forta unui bisturiu in mentalul tuturor celor prezenti.


WTA Wuhan: Petra Kvitova, eliminata in optimi de Roberta Vinci
5:54:00 AM
Petra Kvitova, cap de serie numarul trei, a fost eliminata in optimile turneului WTA de la Wuhan. Castigatoare a trofeului in 2014, Petra a fost invinsa de Roberta Vinci, finalista la ultima editie de la US Open.


Italia va folosi forta, daca va fi nevoie, pentru a amprenta imigrantii sositi in Peninsula
5:48:22 AM
Italia urmeaza sa plaseze de-a lungul tarmului hotspoturi de preluare a amprentelor pentru imigranti Italia va spori eforturile de a prelua amprentele imigrantilor, chiar daca va trebui folosita forta, informeaza Reuters.


Persoanele cu deficit de vitamina D isi pierd memoria de 3 ori mai repede
5:46:06 AM
Conform unui studiu publicat de curand in jurnalul medical JAMA Neurology, nivelul scazut de vitamina D in cazul persoanelor in varsta este legat de manifestarea pierderilor de memorie. Persoanele cu deficienta de vitamina D risca sa isi piarda memoria de trei ori mai repede decat persoanele cu un nivel adecvat al acestei vitamine.


Afacerile grupului Generali in Romania au crescut cu 3,3% pana la 52,7 milioane de euro in primele sase luni din 2015
5:45:48 AM
Grupul Generali a subscris in primele sase luni din acest an prime de asigurare in valoare de 52,7 milioane de euro, in crestere cu 3,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri grupul de asigurari. In Europa Centrala si de Est, grupul Generali a inregistrat o crestere cu 5,7% a veniturilor din primele brute subscrise, pana la 1,83 miliarde de euro. Peste 90% din activitatea Grupului in regiunea ECE se desfasoara pe 5 piete - Republica Ceha, Polonia, Ungaria, Slovacia si Serbia/Muntenegru - in timp ce Romania, Slovenia, Bulgaria si Croatia genereaza aproximativ 10% din totalul primelor brute subscrise in regiune.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply