Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Astra ar putea scapa de o parte din datorii: Inalta Curte i-a admis in principiu recursul in litigiul cu CNADNR, care vizeaza o potentiala obligatie de plata de 95 milioane de lei
3:32:00 AM
Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis in principiu marti, 29 septembrie, recursul facut de Astra Asigurari in litigiul cu CNADNR, care vizeaza o potentiala obligatie de plata de 95 milioane lei pentru societatea controlata de omul de afaceri Dan Adamescu. Inalta Curte a mai stabilit ca termen pentru solutionarea recursului, data de 9 februarie 2016. Astra, impotriva careia ASF a cerut in instanta, in aceasta luna, deschiderea procedurii falimentului, ar trebui sa achite catre CNADNR suma de 93,93 milioane de lei in baza unei polite emise in favoarea Romstrade, companie aflata in insolventa, pentru realizarea unui tronson de autostrada. In plus, Astra mai are de platit si cheltuieli de judecata, astfel ca datoria totala catre CNADNR se ridica la aproximativ 95 milioane de lei.


?VIDEO Google a prezentat doua noi telefoane Nexus si o tableta, toate cu noul Android Marshmallow
3:00:00 AM
Google a prezentat doua noi telefoane Nexus, unul construit de Huawei si altul de LG, dar si o tableta premium de 10 inci construita pe cont propriu de companie. Telefonul Nexus 5X are ecran de 5,2 inci, iar Nexus 6P are ecran de 5,7 inci, ambele urmand sa fie disponibile in octombrie. Tableta va ajunge pe piata spre finalul anului. Noul Android - 6.0 Marshmallow - va fi disponibil de saptamana viitoare pentru poseosrii de terminale Nexus.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply