Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2015 e gata sa-si deschida portile. 7 noutati de la Frankfurt, direct la Bucuresti
4:28:37 AM
Editia 2015 a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii (SAB & A) isi deschide portile pe 1 octombrie, urmand sa fie deschisa publicului pana in data de 11 octombrie. Organizatorii spun ca sapte dintre noutatile prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie) vor fi expuse si la Bucuresti. Pretul unui bilet este de 25 lei, iar parcarea costa 10 lei.


Analiza. Scandalul Volkswagen are consecinte profunde in comertul UE-SUA: Europenii sunt inabili in a stabili reglementari industriale clare, America trebuie sa intervina si sa rezolve problemele
4:27:29 AM
Daca europenii spuneau despre americani ca au reguli complicate si atat de complexe, incat pun bariere in calea dezvoltarii industriale, scandalul Volkswagen anuleaza orice avantaj moral pe care Europa credea ca il are, scrie think-tank-ul The Brookings Institute. Scandalul Volkswagen a pornit din SUA, ca dovada ca autoritatile de acolo sunt mai severe si actioneaza mai repede. Acum, Volkswagen este trasa la raspundere si pe "batranul continent", insa efectul ar putea fi ca America va deveni tara care face regulile la nivel mondial, inclusiv in controversatul tratat TTIP, arata articolul semnat de Carlo Bastasin.


Prim-ministrul Alexis Tsipras a refuzat sa participe la sedintele ONU despre extremism si considera ca discutiile legate de Grexit sunt incheiate
4:23:00 AM
Prim-ministrul Alexis Tsipras nu s-a prezentat la sedintele Organizatiei Natiunilor Unite despre extremism, organizate de catre presedintele american Barack Obama, informeaza Greek Reporter.


Kovesi despre efectul DNA: Au aparut metode noi de ascundere a mitei prin contracte de consultanta sau de inchiriere
4:12:00 AM
Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a declarat miercuri intr-un interviu pentru Agerpres ca o noutate in dosarele de coruptie este aparitia unor noi metode de disimulare a actelor de coruptie. "Ceea ce este nou, daca putem sa spunem asa, este modalitatea de secretizare, de confidentializare, de ascundere a modului in care se comit astfel de fapte", a spus Kovesi.


WTA Wuhan: Simona Halep vs Johanna Konta (dupa ora 13:30)
4:10:59 AM
Pana la o confruntare cu Venus Williams in sferturi, Simona Halep trebuie sa treaca de Johanna Konta, din Marea Britanie, locul 66 in clasamentul WTA. Konta are deja la activ doua "victime" celebre la acest turneu: Andrea Petkovic si Victoria Azarenka. Meciul dintre Simona si Johanna nu va incepe inainte de ora 13:30, urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro.


VIDEO Un savant rus si-a injectat o bacterie antica descoperita in permafrostul siberian. Cercetatorii rusi spera ca vor obtine elixirul tineretii dupa ce vor afla cum traieste Bacillus F milioane de ani
4:07:20 AM
Un savant rus si-a injectat o bacterie care a ramas in viata milioane de ani in permafrost, scrie The Siberian Times, publicatie care sustine ca oamenii de stiinta fac progrese in cautarea elixirului tineretii prin studierea bacteriei Bacillus F.


VIDEO Arsenal - Olympiacos 2-3/ Tunarii, fara punct dupa doua partide
3:51:27 AM
Arsenal este, cel putin pana acum, una din marile dezamagiri din Champions League, formatia pregatita de Arsene Wenger avand zero puncte dupa doua partide disputate. Ultima "isprava", 2-3 la Londra cu Olympiacos.


VIDEO BATE - AS Roma 3-2/ Surpriza serii in Champions League
3:42:21 AM
BATE Borisov a reusit sa produca surpriza serii in Champions League, dupa ce a trecut cu 3-2 de AS Roma. In minutul 30, tabela arata un incredibil 3-0, insa italienii au marcat de doua ori in repriza a doua.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply