Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Klaus Iohannis a aterizat la Washington, va avea intalnirea cu Joe Biden la ora 21.00
11:38:00 AM
Presedintele ??Klaus Iohannis a aterizat in jurul orei 18.30 la Washington unde va avea o intalnire cu vicepresedintele Joe Biden la ora 21.00. Principala tema a discutiilor intre cei doi oficiali va fi parteneriatul strategic Romania - SUA.
Vom reveni cu amanunte


Senatul vrea sa infiinteze o Comisie pentru constitutionalitate si libertati civile
11:34:00 AM
Conducerea Senatului a decis luni, de principiu, infiintarea unei Comisii pentru constitutionalitate si libertati civile care va avea ca scop punerea de acord a legilor cu deciziile Curtii Constitutionale, va reprezenta Senatul la Curtea Constitutionala in cazurile de conflict, dar si in relatia cu oficialii europeni, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, potrivit Mediafax.


Sepp Blatter va ramane presedintele FIFA pana la alegerile din februarie 2016
11:32:00 AM
Sepp Blatter va ramane in functia de presedinte al FIFA pana la alegerile care vor avea loc in luna februarie a anului viitor, informeaza Reuters. Blatter este urmarit de procurorii elvetieni, acesta fiind acuzat ca a prejudiciat bugetul FIFA cu doua milioane de franci elvetieni.


?WTA Wuhan: Maria Sharapova, eliminata in turul doi - A abandonat in meciul cu Barbora Strycova
11:10:00 AM
Maria Sharapova, cap de serie numarul doi, a parasit turneul WTA de la Wuhan in turul al doilea, jucatoarea din Rusia abandonand din cauza unor probleme medicale in timpul setului decisiv al partidei cu Barbora Strycova, din Cehia.


LIVE VIDEO Descoperirea majora anuntata de NASA: Apa sarata pe Marte
11:05:00 AM
Oamenii de stiinta au descoperit primele dovezi ca apa sarata ar putea curge pe suprafata planetei Marte in lunile de vara, potrivit unui studiu publicat luni si citat de Reuters.
  • Stirea se actualizeaza / HotNews.ro transmite LIVE VIDEO conferinta anuntata de NASA


Cine sunt invizibilii celui mai vizibil mediu: cine sunt furnizorii de internet din regiune
10:58:58 AM
Transparenta sau lipsa ei, concentrarea economica sau a afilierilor politice, legaturile cu crima organizata in sectorul furnizorilor de internet au facut obiectul investigatiei jurnalistice din cadrul proiectului "Who are the gatekeepers?", scrie Euractiv.ro.


Rui Zink, la Bucuresti
10:53:00 AM
La usa unei tinere femei care îsi creste singura copilul suna doi barbati: „Am venit sa instalam frica“. În fundal se profileaza statul ca masinarie prin care noua paradigma a „culturii fricii“ genereaza siguranta cetatenilor... Noul roman al lui Rui Zink, "Intalarea fricii", noul roman al lui Rui Zink, este o parabola ingenioasa a societatii contemporane. Miercuri, 30 septembrie, ora 19.00 la Libraria Humanitas de la Cismigiu, va puteti intalni cu acest ingenios scriitor portughez, Rui Zink, autorul celebrului roman Cititorul din pestera.


Armata poloneza a inceput sa inspecteze zona unde s-ar putea gasi trenul nazist
10:52:00 AM
Armata poloneza a inceput sa inspecteze zona orasului Walbrzych unde s-ar putea gasi un tren blindat ascuns de nazisti acum mai bine de 70 de ani. Doua persoane sustin ca intr-un tunel feroviar, la 8-9 metri adancime, s-ar gasi un tren de 98 de metri lungime, scrie AFP. Desi cativa oficiali polonezi s-au aratat foarte increzatori in august ca acolo s-ar gasi un tren, declaratiile ulterioare au fost pline de scepticism.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply