Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Retailerul foto-video F64 Studio estimeaza afaceri de 25 milioane euro pentru anul in curs. Ce categorii merg peste asteptari si unde este loc de mai bine
6:26:53 AM
F64 Studio, cel mai mare magazin foto din Romania, estimeaza ca va incheia anul cu afaceri de 25 milioane euro, cu aproape 20% peste rezultatele din 2014. Aparatele foto si accesoriile raman de departe segmentul principal, insa conteaza tot mai mult smartphone-urile si tabletele. Dronele reprezinta un segment in care F64 a vandut mai mult decat se astepta, insa compania are inca probleme in a atrage clienti in categoria aparatelor foto simple, de intrare in gama.


Scenariul Grexit provoaca turbulente pe pietele financiare internationale
6:20:13 AM
Pietele financiare, cu bursele europene si asiatice in frunte, evoluau in pierdere luni, din cauza temerilor legate de iesirea Greciei din zona euro, in conditiile in care bancile din aceasta tara sunt inchise, in incercarea de a mentine in viata sistemul financiar, dupe esecul discutiilor cu creditorii internationali, scrie AFP.


Autovit.ro si-a redesenat site-ul si a lansat noi aplicatii mobile
5:45:29 AM
Autovit.ro, cel mai mare site romanesc de anunturi auto, isi schimba radical designul, adauga noi functionalitati si lanseaza noi variante ale celor trei aplicatii mobile (iOS, Android si Windows Phone). Cel mai important element de noutate, atat pentru desktop, cat si pentru aplicatiile mobile, este reprezentat de mesageria interna cu ajutorul careia utilizatorii pot trimite si primi mesaje instant, avand acces la arhivele discutiilor in orice moment.


?VIDEO/FOTOGALERIE Noul Audi A4 se prezinta. Este cu pana la 120 kg mai usor
5:34:13 AM
A cincea generatie a modelului de segment D Audi A4 a fost dezvaluita, atat in versiunea de caroserie Sedan, cat si in cea Avant (break). Masina este cu pana la 120 kg mai usoara si beneficiaza de tehnologii care o apropie de viitoarea piata a masinilor autonome.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply