Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sefa CNA va putea fi demisa daca raportul de activitate al Consiliului este respins - legea a fost adoptata de Senat, camera decizionala
11:29:13 AM
Senatul a adoptat luni, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege pentru modificarea art. 20 din Legea audiovizualului nr.402/2002 prin care respingerea de catre Parlament a raportului anual de activitate al CNA atrage, de drept, demiterea din functie a presedintelui Consiliului. Initiativa legislativa apartine senatorilor Georgica Severin (PSD) si Gigel Stirbu (PNL), cei doi fiind si presedintii comisiilor de cultura de la Senat, respectiv Camera Deputatilor, si fusese respinsa de Camera Decizionala.


Referendumul anuntat de Alexis Tsipras: Populatia va fi intrebata daca accepta sau nu planul european
11:12:22 AM
Guvernul grec a publicat luni textul intrebarii pe care intentioneaza sa o adreseze cetatenilor sai in referendumul anuntat pentru duminica, scrie Reuters. Astfel, acestia sunt intrebati daca accepta sau nu cererile creditorilor internationali in schimbul continuarii finantarii tarii si evitarii falimentului.


Primele lucrari de reabilitare dupa 61 de ani la Podul Prieteniei peste Dunare de la Giurgiu. Compania de Drumuri anunta restrictiile si alternativele recomandate pentru a trece in Bulgaria
11:09:00 AM
In urmatoarea perioada se efectueaza primele lucrari de reabilitare, dupa 61 de ani, la podul peste Dunare de la Giurgiu, anunta Compania de Drumuri Nationale si Autostrazi.  Lucrarile constau in inlocuirea integrala a sistemului rutier (placi betonate si straturi asfaltice),  iar circulatia se va desfasura supravegheat pe o singura banda. Care sunt alternativele recomandate de CNADNR pentru trecerea in Bulgaria.


Petr Cech a fost prezentat oficial de Arsenal
10:57:00 AM
Petr Cech este, incepand de luni, portarul celor de la Arsenal Londra, dupa informeaza site-ul oficial al "tunarilor". In varsta de 33 de ani, cehul vine pe "Emirates" dupa ce a aparat timp de 11 ani poarta celor de la Chelsea.


Doi directori ai Uber Franta, retinuti de politie
10:56:11 AM
Cei doi directori ai Uber Franta au fost retinuti luni de politie in cadrul unei anchete privind aplicatia UberPOP, ilegala in aceasta tara, transmite AFP, care citeaza surse judiciare.


Negocierile dintre Guvern si producatorii farma intarzie accesul bolnavilor la medicamente esentiale. Presedintele CNAS, Vasile Ciurchea: Nu stiu daca e bine sa facem publice numele negociatorilor. Sa nu-i stresam
10:41:00 AM
Oficialii guvernamentali au promis de mai multe ori ca noile medicamente care vindeca hepatita C vor fi disponibile si in Romania, dar termenele anuntate de autoritati au fost incalcate de mai multe ori. Fiecare zi de intarziere ii aduce pe bolnavii de hepatita C, vorbim de peste 10.000 de pacienti, cu un pas mai aproape de moarte. Hotnews l-a intrebat pe presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, institutia insarcinata cu dirijarea negocierilor purtate intre guvernul Romaniei si producatorii medicamentelor respective (trei aflati pe piata romaneasca), de ce exista aceasta intarziere?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply