Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins planul de administrare a RADET propus de consiliul de administratie
12:24:00 PM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins luni planul de administrare a RADET propus de consiliul de administratie al regiei. Planul stabilea transformarea RADET in societate comerciala, masuri de redresare a regiei din punct de vedere economic, aceasta avand datorii de cateva miliarde de lei si planul de reparatii pe termen scurt.


Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut de procurorii DNA
12:23:00 PM
Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. George Scripcaru a fost retinut de procurori intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu in legatura cu incheierea unor contracte de prestari servicii sau contracte de vanzare-cumparare privind livrarea de energie termica. Prejudiciul in acest caz se ridica la un milion de euro.


webPR: In viitorul apropiat vom avea grau fara gluten
12:20:15 PM
Cercetatorul Diter von Wettstein lucreaza la dezvoltarea mai multor soiuri de grau fara gluten, produs destinat direct celor care sufera de boala Celiac. Cercetarile lui au inceput in 2008 si omul de stiinta prezice ca in zece ani graul fara gluten va fi pe piata. Acest grau va fi clasificat ca fiind modificat genetic.


Legea care modifica regimul de incompatibilitati pentru parlamentari in privinta activitatilor comerciale, criticata de ANI, a fost adoptata de Senat
12:16:00 PM
Plenul Senatului a adoptat luni proiectul de lege al senatoarei PC Cristiana Anghel care modifica sectiunea "Incompatibilitati privind calitatea de parlamentar" astfel incat sa se conditioneze existenta starii de incompatibilitate, in cazul senatorilor si deputatilor, de desfasurarea unor "activitati comerciale ce rezulta din documentele A.N.A.F."


Turisti romani intr-o vara de foc: Grecia, Turcia, Franta, Egipt si Tunisia - ce ne asteapta in destinatiile externe preferate
12:01:00 PM
Cum au influentat atentatele teroriste turismul in tari cunoscute ca destinitatii turistice: Franta, Egipt sau Tunisia? In ce masura turismul din state musulmane, ca Turcia, este afectat chiar daca pericolul este mult mai mic? In ce masura romanii se mai aventureaza in Grecia, la un pas de faliment, cu greci formand cozi la bancomate sa-si retraga banii? Atacuri teroriste, proteste violente, greve si blocaje bancare - toate acestea par sa strice planurile de vacanta, desi unele destinatii inregistreaza o crestere a cererilor in ciuda riscurilor.
  • HotNew.ro a realizat o radiografie a situatiei turismului in tarile erau pana mai ieri destinatii preferate de romani. Vezi in text recomandarile operatorilor de turism si avertismentele Ministerului de Externe.


Schimbari la varful grupului Liberty Global: Severina Pascu va conduce toate operatiunile din Europa Centrala si de Est/UPC Romania va fi condusa de Robert Redeleanu
11:52:23 AM
Grupul Liberty Global, care detine UPC Romania, a anuntat luni schimbari organizationale ale operatiunilor din Europa Centrala si de Est.  Astfel, incepand cu 1 iulie 2015, Severina Pascu, in prezent director general al UPC Romania si Ungaria, este numita director general al Regiunii Europa Centrala si de Est, pozitie din care va conduce toate operatiunile grupului din Polonia, Ungaria, Romania, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH. Conducerea UPC Romania va fi preluata incepand cu aceeasi data de Robert Redeleanu (40 de ani), care a fost director de marketing si vanzari al operatorului de comunicatii prin cablu incepand din 2013. Anuntul vine in contextul in care grupurile Vodafone si Liberty Global discuta in prezent un posibil schimb de active pe pietele europene.


Pensiile de serviciu pentru diplomati, aprobate cu cantec de Senat, la a patra incercare
11:48:00 AM
Propunerea legislativa privind acordarea pensiei de serviciu pentru membrii personalului diplomatic si consular a fost adoptata luni de Senat, dupa ce initial raportul comisiei de fond a fost respins de trei ori la rand, iar votul pe proiectul de lege a fost reluat in urma unei pauze de consultari intre liderii de grup de la social-democrati si liberali.


VIDEO Videoclipul amuzant al unei campanii impotriva alcoolului a devenit viral
11:45:05 AM
Videoclipul face parte dintr-o campanie a unei organiza?ii non-guvernamentale norvegiene care lupta împotriva consumului de alcool, conform west-info.eu.


Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui George Maior in functia de ambasador al Romaniei in Statele Unite
11:41:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a lui George Maior in functia de ambasador  extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite ale Americii, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.


Sebastian Ghita cere audienta la procurorul general, Tiberiu Nitu, si va solicita ca Ponta, Basescu si Oprea sa fie citati ca martori
11:32:48 AM
Deputatul Sebastian Ghita a inaintat, luni, o petitie la procurorul-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti in care solicita facilitarea unei audiente la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu. Ghita, aflat sub control judiciar si avand interdictie de a parasi municipiul Ploiesti, sustine ca are de prezentat procurorului general "informatii si probe care vizeaza o situatie extrem de grava". Sebastian Ghita arata in petitia inaintata procurorului-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti ca are convingerea ca poate dezvalui aspectele mentionate doar procurorului general Tiberiu Nitu si afirma ca va solicita ca premierul Victor Ponta, fostul presedinte Traian Basescu, premierul interimar Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, in prezent coordonator politic al PSD, sa fie citati ca martori.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply