Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

CEZ Romania sustine ca a inregistrat in 2014 o pierdere de 871 milioane lei
9:14:32 AM
Grupul CEZ in Romania a incheiat anul 2014 cu rezultate mai putin satisfacatoare fata de anul anterior si la nivelul profitului net, inregistrand o pierdere de 871,7 milioane lei, respectiv o scadere de 1,09 miliarde lei fata de 2013, se arata intr-un comunicat al CEZ. Potrivit acestuia, scaderea a fost cauzata de schimbarile bruste din sistemul de sprijin pentru producerea energiei din surse regenerabile, compania fiind fortata sa reevalueze activele parcului eolian, iar acest lucru a dus la o pierdere de 743,7 milioane lei.


Klaus Iohannis si Gabriel Oprea participa amandoi miercuri la Ziua Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul
9:06:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis si premierul interimar Gabriel Oprea vor participa, miercuri, la manifestarile dedicate aniversarii a 155 de ani de la infiintarea primei unitati de garda din Armata Romana moderna - Ziua Regimentului 30 Garda "Mihai Viteazul", potrivit programului public anuntat de Presedintie, precum si de Guvern.


De ce sunt barbatii mai predispusi sa cheleasca decat femeile?
8:52:38 AM
Exista o multime de factori care afecteaza radacina parului, dar procesul de pierdere a parului este cauzat in special de mostenirea genetica si prezenta unor hormoni specifici acestui proces, conform canalului SciShow.


Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, vine in vizita in Romania
8:49:00 AM
Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, va vizita Romania. Oficialul NATO va avea in program o intalnire cu ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, pe 2 iulie de la ora 9.00. Programul lui Stoltenberg include vizitarea sediului Unitatii pentru Integrarea Fortelor NATO (NFIU) din Bucuresti, transmite MApN.


DNA: Cum a participat Mihai David, fost director general al Hidroelectrica si fost consilier al lui Adrian Nastase, la devalizarea CET Brasov si Tetkron SRL
8:47:00 AM
Procurorii DNA au dispus marti retinerea a inca trei persoane in dosarul primarului George Scripcaru. Cei trei sunt Costan Simina, Costan Calin Filimon (asociat grupul ICCO) si David Mihai (fost director Hidroelectrica SA) care controleaza SC BEPCO SRL Ghimbav, societate prin care prin care s-a urmarit, potrivit referatului procurorilor, devalizarea si scoaterea acestora de pe piata energiei a doua unitati detinute de  UAT Municipiul Brasov: CET Brasov si SC TETKRON SRL. Mihai David este un om de afaceri controversat, sustinut atat de PSD, cat si de PDL, numele sau fiind regasit in mai multe scandaluri. David a fost consilier al fostului premier Adrian Nastase. In 2009, in perioada guvernarii PSD-PDL a fost numit director general al Hidroelectrica, fiind mentinut in functie si de fostul ministru Adriean Videanu. Despre David, Traian Basescu spunea ca in noiembrie 2010 ca este sustinut de Mircea Geoana, sub influenta lui Sorin Ovidiu Vintu.


Camera Deputatilor a aprobat marti pensiile speciale pentru militari, pensiile de serviciu pentru diplomati si reintroducerea pensiei de serviciu pentru functionarii publici parlamentari
8:46:00 AM
Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul de lege a pensiilor speciale pentru militari, vicepremierul Gabriel Oprea si ministrul Apararii Mircea Dusa apreciind ca este "o lege a reccunoasterii riscurilor, sacrificiilor pe care le fac militarii, o reparare a nedreptatilor facute militarilor", relateaza Mediafax. Proiectul a fost adoptat cu 289 voturi "pentru", 13 abtineri si un vot impotriva.


Valiza cu 41.000 lei si 3.000 euro gasita in demisolul locuintei lui Scripcaru
8:45:51 AM
Anchetatorii au gasit, cu ocazia perchezitiilor, 41.000 de lei si 3.000 de euro intr-o valiza, in demisolul locuintei primarului George Scripcaru, informeaza Agerpres.


LIVE TEXT Wimbledon Simona Halep vs Jana Cepelova (Dupa ora 17:00)
8:36:00 AM
Simona Halep (favorita numarul trei) debuteaza la Wimbledon (al treilea turneu de Grand Slam al anului) impotriva jucatoarei Jana Cepelova (locul 106 WTA, din Slovacia). Meciul de pe Terenul 1 va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro dupa partida dintre Thomaz Bellucci si Rafael Nadal.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply