Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Analiza: Grexit-ul poate pune in pericol economiile de la frontiera estica a Europei, inclusiv Romania
5:23:40 AM
Temerile de contagiune a Grexit-ului s-au concentrat pe zona euro, dar retragerea dezordonata a Greciei din uniunea monetara poate pune in pericol statele rasaritene foste comuniste, inclusiv Romania, potrivit unei analize realizate de Capital Economics.


Deputati UDMR: Guvernul sa modifice articolele declarate neconstitutionale. Parlamentari sunt dezavuati daca schimba Codul Penal
5:16:44 AM
Deputatii UDMR Marton Arpad si Seres Denes propun, printr-un proiect, ca Ministerul Justitiei sa modifice in termen de 10 zile actele normative declarate neconstitutionale de catre Curtea Constitutionala, iar hotararile instantelor pronuntate prin nesocotirea deciziilor Curtii sa fie nule de drept.


Legea insolventei persoanelor fizice va intra in vigoare de Craciun. Vezi principalele prevederi dar si cui nu i se va putea aplica
5:04:00 AM
Vineri a aparut in Monitorul Oficial Lege privind procedura insolventei persoanelor fizice, care urmeaza sa intre in aplicare in 26 decembrie 2015 (la 6 luni dupa aparitia in Monitor). In prima parte a saptamanii viitoare se vor infiinta entitatile cu atributii in punerea in aplicare a legii cum ar fi comisia de insolventa la nivel teritorial.



Kuwait: Atentatul de vineri impotriva unei moschei siite, comis de un saudit
4:52:00 AM
Atentatul sinucigas de vineri impotriva unei moschei siite din Kuwait, care s-a soldat cu 26 de morti si 227 de raniti, a fost comis de un cetatean saudit, a anuntat duminica ministerul kuwaitian de interne, transmite AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply