Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Suedia isi intareste armata din cauza Rusiei
9:03:00 AM
Suedia isi consolideaza capacitatile militare si intensifica participarea la exercitii cu NATO, pe fondul ingrijorarilor legate de activitatea militara sporita a Rusiei, a declarat ministrul suedez al Apararii, Peter Hultqvist, citat de site-ul TheLocal.se.


Romania, campioana la gunoi
8:57:00 AM
Romania inregistreaza cel mai mic volum de gunoi pe cap de locuitor dintre tarile UE. Raportul a fost publicat saptamana trecuta de catre Biroul Federal de Statistica (Destatis) al Germaniei, pe baza datelor preliminare furnizate de Eurostat. Astfel, cu 272 kg deseuri pe cap de locuitor, Romania inchide clasamentul. Cum s-ar zice, e la coada, insa in sens pozitiv. Este intr-adevar un record bun, daca ar fi si vizibil pe strazile, in orasele si in natura Romaniei. In timp ce Germania are de trei ori mai mult gunoi, iar Luxemburgul si Danemarca sunt varf de lista, in aceste tari poti pe alocuri „sa lingi pe jos”, in timp ce in Romania mizeria stradala te loveste la tot pasul, alimentata zilnic de tot felul de nesimtiti.


Operatorii de turism evacueaza mii de turisti din Tunisia
8:41:57 AM
Companiile britanice de turism evacueaza sambata mii de turisti straini, la o zi dupa ce un atacator a impuscat 39 de persoane ce stateau la plaja, un ataca revendicat de Statul Islamic, informeaza Reuters


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply