Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Grecia avertizeaza ca va actiona in Justitie pentru a opri Grexitul/ Tratatele UE nu prevad iesirea din euro si refuzam sa o acceptam. Calitatea noastra de membru UE nu este negociabila
5:25:00 PM
Grecia a amenintat ca va solicita un ordin judecatoresc impotriva institutiile UE, atat pentru a bloca expulzarea tarii din euro cat si pentru a opri sufocarea sistemului bancar, potrivit The Tlegraph. "Ne sfatuim si vom lua in considerare cu siguranta o actiune la Curtea Europeana de Justitie. Tratatele UE nu prevad iesirea din euro si refuzam sa o acceptam. Calitatea noastra de membru UE nu este negociabila", a declarat Varoufakis pentru Telegraph.


Crin Antonescu: Nu voi participa la votul pentru Ungureanu la sefia SIE. E o decizie personala
5:18:46 PM
Senatorul PNL Crin Antonescu, fost presedinte al partidului, spune ca nu va participa la votul de marti din Parlament pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, el precizand ca este o decizie personala, pe care nu a discutat-o in partid si pe care si-o asuma, potrivit Mediafax.


Aproape o treime din Marele Zid Chinezesc a disparut
5:05:00 PM
Aproximativ 30% din Marele Zid Chinezesc construit in timpul dinastiei Ming a disparut in timp datorita conditiilor naturale si activitatii umane - incluzand pagubele facute de milioanele de turisti si furtul caramizilor pentru constructii private, anunta The Guardian.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply