Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Opt ani de cand a fost cumparat primul iPhone, telefonul care a schimbat ideea de smartphone
3:13:00 PM
In urma cu opt ani, Steve Jobs era pe o scena in San Francisco si prezenta telefonul care avea sa schimbe ideea pe care oamenii o aveau atunci despre smartphone: iPhone, potrivit Playtech. Pe 29 iunie 2007, dupa sase luni de asteptare, oamenii au inceput sa cumpere iPhone-ul lansat de Steve Jobs in ianuarie a acelui an. Cozi imense si credinta ca acest device va schimba lumea, asta s-a putut vedea in acea zi. De atunci, lucrurile nu mai stau la fel.


Clipul zilei: Ce se intampla daca parchezi masina unde nu trebuie
3:08:00 PM
Ce se intampla cand parchezi masina in locul nepotrivit.


Alina Gorghiu: PSD e in disolutie, omul rational in partid e Dragnea
2:57:21 PM
Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca PSD ar fi "in disolutie", activitatea guvernamentala blocata, iar "omul rational" in partid, Liviu Dragnea, "singurul lider politic care mai reuseste sa dea o directie politica in Partidul Social Democrat". "PSD e in disolutie, activitatea guvernamentala este blocata. Singurul lider politic din PSD care reuseste sa mai dea o directie politica in PSD e domnul Dragnea. Nu am o preferinta pentru domnul Dragnea, l-am criticat de cate ori am avut ocazia, dar este totusi omul rational din PSD", a declarat, luni, Alina Gorghiu, la TVR.


Serghei Lavrov afirma ca intelege bine politica premierului Alexis Tsipras
2:49:32 PM
Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, "intelege bine" politica premierului grec Alexis Tsipras si spera ca Bruxellesul va evita un "scenariu cu consecinte nefaste", a anuntat luni ministerul rus al Afacerilor externe, intr-un comunicat citat de AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply